Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Πατέρας 82 παιδιών ήταν παρθένος μέχρι τα 34 αλλά τελικά η ζωή του απέκτησε νόημα!

Κοιμάται με 15 γυναίκες τον μήνα με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παιδιά και επιθυμούν απελπισμένα να αποκτήσουν ένα πριν να είναι πια αργά! Είναι επαγγελματίας πατέρας και απολύτως νόμιμος... Ο Ολλανδός Εντ Χάουμπεν πήρε την μεγάλη απόφαση στα 34 να κάνει για πρώτη φορά σεξ αλλά επειδή είχε περιμένει τόσο πολύ ήθελε να έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για την κοινωνία η πράξη του. Αποφάσισε, λοιπόν, να βοηθήσει γυναίκες οι οποίες δεν είχαν παιδιά, ούτε και σύντροφο να τις τεκνοποιήσει. Η αποστολή του σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία καθώς στατιστικά η γονιμοποίηση επιτυγχάνεται στο 80% των προσπαθειών του.
Υπολογίζει μάλιστα ότι εκτός από τις 45 κόρες και τους 35 γιους θα αποκτήσει επιπλέον δέκα παιδιά στο άμεσο μέλλον, αριθμοί που τον έχουν ήδη χρίσει ως τον πιο παραγωγικό «κατά παραγγελία» πατέρα του πλανήτη.Στα πρώτα χρόνια της... τόσο ιδιαίτερης εργασίες του έβρισκε υποψήφιες μητέρες μέσω του διαδικτύου αλλά τώρα πια δεν ασχολείται με αυτό καθώς η φήμη του έχει εξαπλωθεί και είναι περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη.
Περιμένει τις γυναίκες στο σπίτι του στο Μάαστριχτ αλλά κάνει την παραχώρηση να μεταβεί εκείνος στον χώρο της κυρίας όταν υπάρχει σοβαρός λόγος (εννοείται βέβαια ότι εκείνη θα πληρώσει τις μετακινήσεις και τη διαμονή του σε ξενοδοχείο)...
Η οικογένεια του Χάουμπεν έχει έτσι διασκορπιστεί σε Ολλανδία, Βερολίνο, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία και Νέα Ζηλανδία με το μεγαλύτερο παιδί του να είναι εννέα ετών και το μικρότερο μόλις δύο μηνών.
Ο ίδιος παραδέχεται ότι αρχικά είχε σκεφτεί τη δωρεά σπέρματος αλλά όταν κατάλαβε πως υπάρχει ζήτηση στην αγορά τεκνοποίησης με τον παραδοσιακό τρόπο αφοσιώθηκε σε αυτή.
Ολες οι υποψήφιες μητέρες υποχρεούνται φυσικά να έχουν περάσει από γενικές εξετάσεις πριν την επαφή μαζί του ώστε να διαλυθούν οι όποιοι φόβοι για μεταδοτικές ασθένειες ενώ δεν τεκνοποιεί γυναίκες χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
Ο Χάουμπεν έχει και μόνιμη σύντροφο η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρεί «πολύ ενδιαφέρουσα» τη δουλειά του αν και δεν έχει καταφέρει να την κάνει ακόμη μητέρα!
Ζητά επίσης από τις παρτενέρ του να υπογράψουν ένα χαρτί που τον απαλλάσσει από τις υποχρεώσεις της πατρότητας αν και επιφανής δικηγόρος υποστηρίζει στο περιοδικό Der Spiegel ότι το έγγραφο αυτό δεν έχει νομική υπόσταση.
«Εάν όλες οι μητέρας αποφασίσουν να ζητήσουν διατροφή από τον βιολογικό πατέρα των παιδιών τότε θα πρέπει να τις πληρώνει για το υπόλοιπο της ζωής του. Και της επόμενης», λέει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.