Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Συνελήφθη 29χρονος στον Προμαχώνα Σερρών για παράνομη προώθηση οχήματος στο εξωτερικό

Η σύλληψη επετεύχθη χάρη στη συνεργασία Ελληνικών και Βουλγαρικών Αστυνομικών Αρχών μέσω του Κέντρου Επαφής Ελλήνων και Βουλγάρων Αστυνομικών Προμαχώνα
Ο δράστης συνελήφθη ξανά για παρόμοια αδικήματα τον Φεβρουάριο του 2012

Συνελήφθη χθες (02.04.2012) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας Ελληνικών και Βουλγαρικών Αρχών, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να προωθήσει παράνομα στη Βουλγαρία πολυτελές όχημα κλεμμένο με πλαστές πινακίδες και πλαστή άδεια κυκλοφορίας και χωρίς να σταματήσει σε σήμα στάσης των Αστυνομικών για έλεγχο.
Συγκεκριμένα, την 01.04.2012 το μεσημέρι, στον Προμαχώνα Σερρών (σημείο εξόδου), ο 29χρονος σε έλεγχο των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα Σερρών, δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και εισήλθε στη Βουλγαρία. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Βουλγαρικές Αρχές, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά ο ανωτέρω συνελήφθη. Μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας στη Βουλγαρία ο δράστης παραδόθηκε μέσω του Κέντρου Επαφής Ελλήνων και Βουλγάρων Αστυνομικών Προμαχώνα στις Ελληνικές Αρχές.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στην ίδια υπόθεση ενέχονται επιπλέον τέσσερα άτομα, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται, τα οποία συνολικά συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία και η οποία δραστηριοποιείται τουλάχιστον από τον μήνα Ιούλιο του 2011 για την προώθηση οχημάτων στο εξωτερικό.
Η πλαστή άδεια κυκλοφορίας κατασχέθηκε, ενώ για το προαναφερόμενο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 24-11-2011 στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.
Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για «εγκληματική οργάνωση», «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής», «νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα», «απάτη», «πλαστογραφία», «απείθεια» και «παραβίαση περιορισμών διαμονής».
Γίνεται μνεία ότι ο 29χρονος συνελήφθη ξανά για παρόμοια αδικήματα την 18.02.2012.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.