Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μέρα καλή, μέρα χαράς, μέρα εθνικής ανάτασης και αισιοδοξίας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυζίων η Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Μέρα καλή, μέρα χαράς, μέρα εθνικής ανάτασης και αισιοδοξίας ήταν για το Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυζίων η Κυριακή 25 Μαρτίου 2012, η οποία άρχισε με τον καθιερωμένο εκκλησιασμό, την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Πρόεδρο του συλλόγου Λέρη –Αντωνίου Γιαννούλα, την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση.
Η συνέχεια δόθηκε στο οικογενειακό κέντρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του Πολυκάστρου, όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου και μας περίμενε ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με σκορδαλιά και άλλα νηστήσιμα εδέσματα.
Παρ’ όλη την κρίση και τη δυσμενή οικονομική κατάσταση η μεγάλη αίθουσα γέμισε ασφυκτικά.
Παππούδες και γιαγιάδες, γονείς και φίλοι του συλλόγου καμάρωσαν τους φουστανελοφόρους χορευτές του παιδικού χορευτικού συγκροτήματος, οι οποίοι απότισαν φόρο τιμής στους θρυλικούς ήρωες του ΄21 χορεύοντας ρουμελιώτικους και μοραΐτικους παραδοσιακούς χορούς.
Μικροί και μεγάλοι συνέφαγαν και συνδιασκέδασαν με παραδοσιακή μουσική μέχρι αργά το απόγευμα.
Όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι από την ωραία ημέρα, που έζησαν .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δημοτική και Τοπική ηγεσία, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανατολικορωμυλιωτών, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Ποντίων Αξιούπολης, Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου, του συλλόγου Γυναικών «Η ΕΥΚΡΑΝΤΗ» Πολυκάστρου, Καλλίνδροιας, Τούμπας, Στάθη, Μεσιάς, ¨ΑΡΙΩΝΑ» Κουφαλίων, «ΠΓΑΣΟΣ» Θεσσαλονίκης και πολύς κόσμος. 

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.