Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου εκπροσωπεί την Ελλάδα ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο αγώνας στις 22 Απριλίου στο Βελιγράδι της Σερβίας

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του μαραθώνιου δρόμου που φέτος θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας στο Βελιγράδι στις 22 Απριλίου, θα λάβει μέρος ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος , ο οποίος θα εκπροσωπήσει την την Ελλάδα και φυσικά το Κιλκίς σε μία μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Παπαδόπουλος έχει ήδη δηλωθεί από τον ΣΕΓΑΣ στην ABAF (Ομοσπονδία Στίβου των Βαλκανικών χωρών) και θα είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που δηλώθηκε ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με τον 24ο Διεθνή Μαραθώνιο του Βελιγραδίου.Η παρουσία του αθλητή του ΓΑΣ Κιλκίς με το εθνόσημο, πέρα από μια τεράστια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο για την συνεπή και αδιάλειπτη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί και ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον αθλητισμό του Κιλκίς συνολικά, όσο και για τον σύλλογό του τον ΓΑΣ Κιλκίς στον οποίο ανήκει και αγωνίζεται από τον πρώτο χρόνο της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Με την παρουσία του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα γίνει ταυτόχρονα και ο τρίτος στην ιστορία αθλητής στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς που φοράει το εθνόσημο της εθνικής μας ομάδας των Ανδρών μετά τον άλτη Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τον υψηλοεμποδιστή Γιάννη Λαζαρίδη.
Ο Παπαδόπουλος έχει πλέον μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων αγώνων προετοιμασίας που έδωσε ,δείχνει πως είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στοχεύει σε μιαν καλή εμφάνιση και σε μια καλή επίδοση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο,τα μέλη , οι προπονητές και οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς, ευχόμαστε στον πρωταθλητή μας καλόν τερματισμό και επιτυχία στους στόχους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.