Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Συνεχίζεται στην ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων παραγωγών καπνού του Μέτρου 144

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται στην ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων παραγωγών καπνού του Μέτρου 144 του ΠΑΑ 2007 – 2013 για την β΄ δόση της οικονομικής ενίσχυσης που προκύπτει από την ένταξη τους στο εν λόγω μέτρο.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης έχουν μόνο όσοι καπνοπαραγωγοί έχουν ενταχθεί και έχουν πληρωθεί την α΄δόση.
Η χρονική προθεσμία υποβολής της αίτησης θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 και για το λόγο αυτό καλούνται οι καπνοπαραγωγοί (οι οποίοι έχουν λάβει την α΄ δόση) να προσέλθουν στα γραφεία της Ενωσης Κιλκίς και αφού αρχικά ενημερωθούν ακολούθως να υποβάλλουν την νέα αίτηση προκειμένου να λάβουν την β΄ δόση της αναλογούσας ενίσχυσης.
Περισσότερες πληροφορίες θα δίδονται από την Ενωση Κιλκίς (κεντρικά γραφεία: Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς και στο τηλέφωνο:2341 0 25991 – Κον Λάζαρο Κοζάρη).
Επισημαίνεται και πάλι ότι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ Α΄ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ το ύψος της οποίας μπορεί να φτάσει ως ανώτατο ποσό τις 9.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.