Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

To πρόγραμμα Body Bar’s στο Kinesis Gym Kilkis

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 19:00 θα γίνει η παρουσίαση του νέου προγράμματος Body Bar’s.  To Body Bar’s είναι ένα ομαδικό προχορογραφημένο πρόγραμμα με χρήση ρυθμικής γυμναστικής και ελεύθερων βαρών. Είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για την απόκτηση γυμνασμένου σώματος.  To Body Bar’s είναι σχεδιασμένο για την εκγύμναση του σώματος, αναπτύσσοντας την μυϊκή δύναμη αλλά και την αντοχή. Πετυχαίνει αυξημένη καύση θερμίδων και τόνωση του σώματος. Ένα πρόγραμμα ανοιχτώ για άντρες και γυναίκες που τους αρέσει η ένταση στην προπόνηση!
Για όλα τα επίπεδα ασκούμενων.
Καλούμε λοιπόν τα μέλη του γυμναστηρίου και όχι μόνο για άλλο ένα fitness event!!!
Αφήστε τα μηχανήματα και τους πάγκους και ελάτε να δουλέψουμε στην αίθουσα με μπάρες….
Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα!!!
Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν:
ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης Personal-TRX-power plate-body par’s & pilates trainer απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Φ.Α. ΑΠΘ με ειδικότητα Μαζικό αθλητισμό και δραστηριότητες εσωτερικού χώρου  και η Μαρία Στάμου απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΠΘ Personal & body par’s trainerμε ειδικότητα παραδοσιακούς χορούς.
* και μη ξεχνάτε η είσοδος στην παρουσίαση του προγράμματος είναι δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.