Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Συμφωνία μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου και Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Υπογράφτηκε συμφωνία μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και του Λυκείου Ελληνίδων (παράρτημα Κιλκίς) για την παραχώρηση του 3ου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως προκειμένου να στεγάσει τις δραστηριότητες του Συλλόγου.  Η συμφωνία προβλέπει την παραχώρηση με συμβολικό μηνιαίο μίσθωμα των 50 ευρώ και αύξηση κατά 10 ευρώ ανά πενταετία με την προϋπόθεση και τον όρο της ανακαίνισης του ορόφου με δαπάνες του Λυκείου Ελληνίδων, σύμφωνα με τις ανάγκες του.
Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά από συζητήσεις αρκετών μηνών και υπογράφτηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ και την πρόεδρο του ΛΕΚ κ. Δάφνη Νιάκα παρουσία και του μέλους του ΛΕΚ κ. Χρύσα Χατζηβασιλείου.


Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νιάκα δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένη την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι το ΛΕΚ με πλούσια δράση στα κοινά και μεγάλη συμβολή στην διατήρηση της παράδοσης αποκτά μετά από 20 χρόνια δράσης το δικό του χώρο και αυτό χάρη στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Σεβασμιώτατος, εξέλιξη η οποία πρόκειται να δώσει νέα ώθηση στις δραστηριότητες των τμημάτων του Συλλόγου ενώ από την πλευρά ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή δύναμη στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τις δραστηριότητες τους, έχοντας την αμέριστη στήριξη της τοπικής εκκλησίας.


2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ήταν μέσα στις δραστηριότητες της Μητρόπολης με πλούσιο έργο και "κάποιοι" φρόντισαν με "ιδιαίτερες τέχνες" να πετάξουν την Μητρόπολη έξω για να καταλάβουν την θέση του Προέδρου. Όταν οι κοινωνικοί θεσμοί χρησιμοποιούνται για πολιτική και δημοσιότητα τότε...

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.