Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Όλα έτοιμα για το "iPad HD"

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του τελευταίου μοντέλου τηςApple και όπως όλα δείχνουν, το όνομά του θα είναι "iPad HD" και όχι "iPad 3", όπως ήταν το αναμενόμενο. Σύμφωνα με τα μεγαλύτερα διεθνή πρακτορεία, η επιλογή του ονόματος του iPad τρίτης γενιάς της Apple, ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία, αφού η εταιρεία θέλει να διαφημίσει το βασικότερο χαρακτηριστικό της συσκευής, την οθόνη υψηλής ανάλυσης.
Αν και εκ μέρους της Apple δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα γύρω από την εκδήλωση, φήμες θέλουν τα χαρακτηριστικά του να είναι μεταξύ άλλων η οθόνη υψηλότερης ανάλυσης,πιθανώς QXGA στα 2.048x1.536 εικονοστοιχεία και οι ίδιες διαστάσεις οθόνης,μιας και όλες οι εφαρμογές (app) για την ταμπλέτα έχουν γραφτεί για οθόνη με διαγώνιο 9,7 ίντσες και αναλογία πλευρών 4:3.
Ο επεξεργαστής A5 που χρησιμοποιείται στο iPad 2 και το iPhone 4S πιθανότατα θα αντικατασταθεί με τον νέο A6, ενώ η νέα ταμπλέτα είναι πιθανό να προσφέρει υποστήριξη για δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πωλήσεις των iPad διπλασιάστηκαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα,ενώ από το 2010, οπότε και κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά tablet της Apple, έχουν πουληθεί περισσότερα από 55 εκατομμύρια iPads.
Η εκδήλωση της Apple στο Σαν Φρανσίσκο προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας,την Τετάρτη.
Πηγή: Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.