Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Διασυλλογικοί αγώνες με τα στυλ Κick boxing, Full contact και Κ1 rule

Διασυλλογικοί αγώνες με τα στυλ Κick boxing, Full contact και Κ1 rules διεξήχθησαν το Σάββατο 17/3/2012 και την Κυριακή 18/3/2012 τα στυλ Kick light, Semi contact και Light contact στην Λάρισα με διοργανωτή τον Γ.Σ. Λάρισας (Μαχητική Λέσχη) υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η εμπειρία των αθλητών-τριών όλων των επιπέδων αγωνιστικά, νέων και προχωρημένων. Η συμμετοχή σύμφωνα με τον διοργανωτή ανερχόταν στους 200 αθλητές-τριες και το πρόγραμμα αγώνων επέτρεπε έναν αγώνα στον κάθε ένα. Η διαφορά εμπειρίας ήταν μέχρι 3 αγώνες σύμφωνα με την κλήρωση με συμμετοχή συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδος. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Ιωάννη Θεοφάνους και Βασίλη Κακαρίκου στηρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι διοργανωτές.
Σε αυτήν την αγωνιστική αναμέτρηση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με δύο αθλητές.
1) Μπουντούλα Ελευθέριο ( αντρών) έως 71 κιλά
2) Μουρατίδη Γεώργιο (παίδων) έως 63 κιλά.
Η τεχνική κατάρτιση, τους είχε πριν το τέλος των τριών γύρων μπροστά, αλλά μία και δύο συστάσεις τους στέρησαν την νίκη. Η προσπάθεια που κατέβαλλαν ήταν μεγάλη αλλά ανεξάρτητα αποτελέσματος οι αγώνες σε αναβαθμίζουν υπολογίζοντας πάντα και την σωστή υποδομή με καλή ψυχολογία.
Η επιμονή και η καθημερινή προπόνηση θα μας φέρει μπροστά δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος ευχόμενος καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.