Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Ιερισσό Χαλκιδικής

Χθες (30.03.2012) το απόγευμα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό Χαλκιδικής, ομάδες ατόμων, που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τις μεταλλευτικές δραστηριότητες στην περιοχή ¨Σκουριές¨ Χαλκιδικής, προκάλεσαν επεισόδια, φθορές και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Αρχικά εισήλθαν εντός του Δημοτικού Καταστήματος διαταράσσοντας την ομαλή διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου και αργότερα με καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προκάλεσαν υλικές ζημιές στο Δημαρχείο και στο χώρο πέριξ αυτού και σε τέσσερα (4) Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα.
Επιπλέον επιτέθηκαν διαδοχικά στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες, κροτίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις (3) αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομεία, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.
Oι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν από το σημείο περί την 03:00΄ ώρα σήμερα, ενώ ταυτόχρονα αποχώρησαν από το Δημαρχείο ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

7 σχόλια:

  1. οσοι χαιρεστε για αυτα τα επισοδια...κριμα.
    αλλα σας καλω να ακουσετε την συνεντευξη με τον παπαγεωργιου στο xalkidiki news την ωρα που γινοντε οι επιθεσεις. Παραδεχετε οτι καποιος εριξε καπνογονο μεσα στο δημαρχειο λεει οτι ειναι γ ε ο γ ο ν ο ς και τα ΜΑΤ δεν ηταν ακομα εκει!!!!!!!!!
    Ta συμπερασματα δικα σας, ...η Μαρια Καδογλου εσπευσε να γραψει στο Antigold οτι δεν ριξανε αυτοι...αλλα λεει ομως ο Παπαγεωργιου. τωρα ωσα
    λεει για το να φυγει ο Δημαρχος απο το χωριο, μπορει και να γινει. Να παρει το δημαρχειο στην Αρναια ....λεω τωρα εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 04:51 AM
      Υπόδειξε μας που μπορούμε ν’ ακούσουμε την συνεντευξη με τον παπαγεωργιου στο xalkidiki news. Εδώ πάντως δεν αναφέρει αυτό που λες. Θα σε παρακαλούσα να απαντήσεις και να μην χαθείς (όπως κάνεις πάντα)

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη λάθος σύνδεσμος παραπάνω. Εδώ ο σωστός.

      Διαγραφή
  2. 1oν μάθετε να γράφετε την γλώσσα την ελληνική
    2ον μην περιμένετε τον κόσμο που έχει πατηθεί κάτω να κρατάει από ένα γαρύφαλλο στο χέρι. Ο καθένας είναι μία μοναδικότητα και αντιδρά με τρόπους ανάλογα με το επίπεδο αυτοσυγκράτησης που έχει. Σίγουρα δε γίνεται να "κρατήσεις" κάποιον που έχει ξεφύγει πια λόγω της συνεχιζόμενης αδικίας. Όμως ειδικά εσείς δεν είστε αυτοί που δικαιούστε να κρίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια διευκρίνηση ο Τολης Παπαγεωργιου δεν είναι μέλος Δ.Σ. Αριστοτέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ”Ο δήμαρχος Χρήστος Πάχτας κάλυψε (sic) τον αντιδήμαρχό του και είπε στη συνεδρίαση ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο κ.Μοσχόπουλος και ότι τον ……έστειλε ο ίδιος για να παρέμβει στις Σκουριές εκ μέρους του δήμου.”

    http://gr.news.yahoo.com/-095609978.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ακούει τώρα τους "πολίτες αριστοτέλη" που θ αρχίζουν να σκούζουν για τη δημοκρατία που κινδυνεύει και περί παραπληροφόρησης από το antigold κτλ. Μωρέ καλά κάνανε και λίγα μπορώ να πω. Και κάνα χέρι ξύλο στο δήμαρχό τους τον Πάχτα να το φχαριστηθεί η ψυχή μας! Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στους Χαλκιδικιώτες, βαστάτε γερά αδέλφια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.