Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παίρνουν πίσω το τεκμήριο για τους ημιυπαίθριους

- Παντελής Οικονόμου: “Θα εισηγηθώ να αποσυρθεί η διάταξη”
- Θα βρεθούν άλλα έσοδα για το κράτος, λένε τώρα
- Τίποτε βέβαιο μέχρι την τελική απόσυρση της διάταξης

“Το κράτος συνελήφθη αναξιόπιστο” είπε ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών και έτσι ενώ συμφωνεί με τη διάταξη που επιβαρύνει με 40 ευρώ/τετραγωνικό κάθε νομιμοποιημένο χώρο θα προτείνει στην αρμόδια επιτροπή την απόσυρσή της.
Μιλώντας στο mega ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι εκείνος θα εισηγηθεί την απόσυρση της διάταξης, αλλά από 'κει και πέρα είναι θέμα της Βουλής, οπότε καλό είναι να κρατάμε ... μικρό καλάθι μέχρι να ανακοινωθεί και επισήμως η απόσυρσή της.
Όπως είπε μάλιστα στο πρωινό του mega ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών αργότερα θα εκλείψει και ο λόγος αντίστοιχων φορολογικών μέτρων καθώς θα αλλάξει πλήρως και το φορολογικό καθεστώς στα ακίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.