Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κάνουν ...πλάκα στους πολιτικούς που θα πάνε στις παρελάσεις

Πάνε τα χρόνια που οι πολιτικοί περίμεναν πως και πως τις παρελάσεις για να ανέβουν εξέδρα και να εισπράξουν τιμές,δημοσιότητα και κανά ψήφο. Πάνε οι εποχές που έκαναν μέρες πριν πρόβες για τη δήλωση που θα έκαναν μόλις κατέβαιναν από την εξέδρα, περιμένοντας...στην ουρά,αφού όλοι έκαναν δήλωση.
Τώρα η παρουσία στη παρέλαση είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί. Βλέπουν την εξέδρα των επισήμων σαν να ανεβαίνουν ...σε ικρίωμα. Και τι δε θα ΄διναν να αποφύγουν τη δοκιμασία που πιθανόν να έχει και πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις με τόση οργή που υπάρχει στη κοινωνία.
Και σαν να μην έφθανε ο πόνος τους, έχουν και κάποιους στο διαδίκτυο να κάνουν πλάκα. 

4 σχόλια:

  1. Αγαπητοί συμπολίτες Κιλκισιώτες θα πρότεινα να κάνουμε κάτι διαφορετικό στο Κιλκίς. Τα γιαούρτια και τα γιούχα θα είναι δεδομένα σε όλη την Ελλάδα. Η πρότασή μου είναι να τους αφήσουμε παντελώς μόνους τους επάνω στην εξέδρα. Να πάμε ΟΛΟΙ πχ στο Πάρκο της Βενιζέλου και να τιμήσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τους ήρωες και την ημέρα αυτή. Δεν θα τους γιουχάρουμε, δεν θα τους πετάξουμε γιαούρτια. Απλά θα είναι ΜΟΝΟΙ. Φανταστείτε αυτή την εικόνα: Σε μια παντελώς άδεια 21η Ιουνίου λες και έπεσε βόμβα, να περιφέρονται καμιά 20αριά επίσημοι φανερά αμήχανοι. Αν μπορούμε να πείσουμε και τα παιδιά μας να μην παρελάσουν εκεί, αλλά στην αντιπαρέλασή μας θα είναι το ιδανικότερο. Και για επισήμους θα βάλουμε όλες τις γιαγιάδες και τους παππούδες !!! Προλαβαίνουμε να το προωθήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούστηκε πως την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει στις εκδηλώσεις στο Κιλκίς ο υφυπουργός κ. Μανιάτης. Βρέθηκαν λεφτά για την άνοδό του εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν ούτε με απαγωγή δε μπορουν να μας τον φερουν.Θα φαει πολλα ληγμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα γινει η παρελαση με λιγο τζερτζελε για να εχει νοστιμια ο πολιτικος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.