Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δήλωση Δ. Ψωμιάδη για το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων των δήμων

Σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ να απέχει από κάθε εργασία που συνδέεται με την προετοιμασία και τη διεξαγωγή εκλογών, στην περίπτωση που οι δημοτικοί υπάλληλοι εξαιρεθούν από την καταβολή του εκλογικού επιδόματος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε δύσκολες εποχές, όπως η σημερινή, η Πολιτεία οφείλει, περισσότερο από ποτέ, να διασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν σημαίνει παράλογες περικοπές αμοιβών, όπως το εκλογικό επίδομα των δημοτικών υπαλλήλων, οι οποίοι πραγματικά συνεισφέρουν ενεργά στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Είναι ανεπίτρεπτο, στο όνομα του μνημονίου, να παραβλέπονται αυτονόητα εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα εργαζομένων, οι οποίοι αναλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη διενέργεια των εκλογών.
Εμείς λέμε “όχι” στο κούρεμα της λογικής. Ο απόλυτος λογιστικός παροξυσμός που έχει καταλάβει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να γίνουν για ακόμη μια φορά ο εύκολος στόχος του διευθυντηρίου της τρόικας».

2 σχόλια:

  1. Γλυψε-γλυψε,κατι θα πετυχεις κι εσυ.Στο κατω-κατω εσυ θα τους πληρωσεις ή εγω ο μακακας δια της φορολογιας μου?Ας παρει ο καθενας απο 50 ευρω,αυτο δεν το σκεφτηκες κυρ-Διονυση μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδή φίλε επειδή θα τους πληρώσουμε εμείς, πρέπει να δουλέψουν για την ψυχή της μανούλας τους ; αφού εργάζονται πρέπει να αμειφθούν και μπράβο στον Διονύση που έκανε αυτή τη δήλωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.