Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο

Γεμάτο δράση το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για 6 τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Ο απολογισμός ήταν 3 νίκες, μία ισοπαλία και 2 ήττες, αλλά κυρίως… μεγάλη διασκέδαση και παιδιά γεμάτα όρεξη για παιχνίδι.
Το… χορό των αγώνων άνοιξε το Σάββατο η ομάδα Προπαίδων, που αγωνίζεται φέτος ως Κιλκισιακός στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο Χέρσο, αναδείχθηκε ισόπαλη με την τοπική Ακαδημία με σκορ 3-3. Δύο γκολ πέτυχε ο Τσιμπούκας και ένα ο Μαλάνια, ενώ στο παιχνίδι συμμετείχαν και οι: Δούκας, Κουραλίδης, Μακάριος, Μιχαηλίδης, Μποπότας, Ντράλο, Ξανδινίδης, Παπαελευθεράκης, Παυλίδης, Σακαλής, Σεφερίδης, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
Την Κυριακή, οι Παίδες του Ηλία Ξανθόπουλου επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Ακαδημίας Κρηστώνης. Οι Κιλκισιώτες ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο, με τα υπόλοιπα δύο να μπαίνουν στο δεύτερο. Πολύ όμορφο γκολ πέτυχε ο Λίκα, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ το σκορ διαμόρφωσαν με τα τέρματά τους και οι Συμεωνίδης Κώστας και Συμεωνίδης Γιώργος. Στο παιχνίδι ήταν επίσης παρόντες οι εξής: Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λιάπης, Ντζαμπισβίλι, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παρδάλης, Σαρίδης, Σμιάρης, Τσολακίδης, Φυτανίδης και Χαραλαμπίδης.
Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, η ομάδα τζούνιορ επικράτησε με το ευρύ 10-3 της Ακαδημίας Κούδα, σε παιχνίδι που έγινε στον Εύοσμο. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Γροζίδης, Νάνος και Τζιάνας, ενώ από ένα συμπλήρωσαν οι Γρηγοριάδης, Μαχμουτάι, Χαραλαμπίδης και Σταλίδης. Στο παιχνίδι συμμετείχαν και οι Μαργαριτόπουλος, Γκρεκός, Χαλκίδης.
Την ίδια μέρα, οι εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς γέμισαν χαμόγελα και παιδικές φωνές. Η Ακαδημία της πόλης μας φιλοξένησε τρία τμήματα του Πρωτέα Ευόσμου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές να χαρούν τον ήλιο και να αφήσουν πίσω τους έναν… μακρύ χειμώνα!
Το μίνι τουρνουά ξεκίνησε με το παιχνίδι του τμήματος νηπίων, που μπορεί να ηττήθηκαν με 5-1, αλλά σκόρπισαν χαμόγελα με το πάθος και την αγωνιστικότητά τους! Το γκολ του Αλέξανδρου σημείωσε ο Γρηγόρης Γεωργιάδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αποστολίδης Κωνσταντίνος, Γεωργιάδης Ιωάννης, Ιμιρτζίδης Ελευθέριος, Ιορδανίδης Μιλτιάδης, Κολεσιώτης Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Μακρίδης Ιωάννης, Μάραντος Ιωάννης, Παπαθεοδώρου Έκτωρ, Παρασκευάς Σταμάτης, Σερεμετίδης Αντώνης, Χριστοδουλίδης Κυριάκος, Χριστοφορίδης Δημήτρης και Χριστοφορίδης Πέτρος.
Ακολούθησε η αναμέτρηση του τμήματος προτζούνιορ του Νίκου Μούρου, το οποίο επικράτησε με 8-2, σε αγώνα με… επική ανατροπή από 0-2! Από δύο γκολ σημείωσαν οι Κερπετζής, Σοφής και Κατσάρας, ενώ από ένα πέτυχαν και οι Συμεωνίδης και Θεόδωρος Καβατζικλής. Ακόμη, στον αγώνα έπαιξαν και οι: Καβατζικλής Ιωάννης, Καρακασίδης, Κατσάκης, Μπιτσαχτσίδης, Ξοπλίδης, Πανίδης, Παπαθεοδώρου, Περπερίδης, Σιανίδης, Σπασόπουλος, Τουτσίδης και Ιγνατιάδης.
Τους αγώνες έκλεισε το τμήμα τζούνιορ (Γ3) του Θεόφιλου Σιδηρόπουλου, που ηττήθηκε με 5-4. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάρκος Νικολαΐδης, ενώ από ένα σημείωσαν οι Λεωνίδας Δημητριάδης και Παντελής Φαχουρίδης. Στη φιλική αναμέτρηση αγωνίστηκαν επίσης και οι: Τσάτσης, Αποστολίδης, Εγγλέζος, Ζώγας, Κουρομπήλιας, Μανουσαρίδης, Παπαδόπουλος και Ταφλανίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.