Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Συμμετέχει στο Κίνημα Αλεύρου η ΕΑΣ Κιλκίς

Από την ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας (γνωστή και ως κίνημα της πατάτας) για την πώληση εκατό (100) τόνων αλεύρου το οποίο παράγεται στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Καλίνδριας και προέρχεται από μαλακό σίτο παραγωγών του νομού Κιλκίς.Στη συμφωνία πέραν των άλλων αναφέρεται η τιμή πώλησης η οποία ανέρχεται στα 0,50 ευρώ ανά κιλό, συσκευασίες πέντε (5) κιλών, η ημέρα διάθεσης των ποσοτήτων ορίζεται το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 στην Κατερίνη καθώς επίσης και η δωρεά 400 κιλών σε αλεύρι το οποίο θα απευθυνθεί προς τους <<Γιατρούς του Κόσμου>> με τους οποίους συνεργάζεται η Εθελοντική Ομάδα Πιερίας.
Παράλληλα η ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ δέχεται σε καθημερινή βάση και άλλες προτάσεις συνεργασίας αγοραπωλησίας αλεύρου από διάφορους φορείς (Δημόσιου και Ιδιωτών) της χώρας. Ηδη έχει οριστικοποιηθεί συμφωνία με τον Δήμο Βέροιας για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενώ προτάσεις που βαίνουν προς επίτευξη συμφωνίας έχουν γίνει από τους Δήμους Βριλλησίων, Αγίας Παρασκευής, Κηφισιάς, Ελευσίνας, τον Δήμο Πατρέων καθώς και από πολλούς φορείς και ιδιώτες οι προτάσεις των οποίων αφού αξιολογηθούν θα προχωρήσουν εν συνεχεία σε οριστικές ή μη συμφωνίες.
Η ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ είναι έτοιμη να δεχθεί και άλλες προτάσεις συνεργασίας και περισσότερες πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα της 2341 0 25991 – 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.