Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τμήματα χορωδίας στο Δήμο Παιονίας

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Παιονίας, ανακοινώνεται η έναρξη λειτουργίας Τμημάτων Παιδικής Χορωδίας στις Δημοτικές Ενότητες Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού. Από τα τμήματα χορωδίας γίνεται το ξεκίνημα για την ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων που έχουν ως προτεραιότητα την προσφορά πολιτιστικής εκπαίδευσης σε κάθε γωνία του Καλλικρατικού Δήμου Παιονίας.
Στα τμήματα Χορωδίας συμμετέχουν παιδιά κατόπιν επιλογής, η οποία έγινε μέσα από διαδικασία ακροάσεων στις κατά τόπους σχολικές μονάδες του Δήμου. Τα παιδιά θα εκπαιδεύονται στη μουσική και ιδιαίτερα στη χρησιμοποίηση της φωνής μέσα από μια σειρά μαθημάτων (θεωρία της μουσικής – σολφέζ – ορθοφωνία – φωνητική - ρεπερτόριο). Στόχοι μας αφενός η δημιουργία αυτόνομων χορωδιών σε κάθε Δημοτική Ενότητα (που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες για τις εκδηλώσεων της), αφετέρου (μακροπρόθεσμα) η δημιουργία αξιόλογης Χορωδίας (Παιδικής – Νεανικής) Δήμου Παιονίας που θα αντιπροσωπεύει τον Δήμο σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ οπουδήποτε.
Τα τμήματα λειτουργούν στους παρακάτω χώρους:
ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Κέντρο Πολιτισμού
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ: Πρώην Δημαρχείο
ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Πνευματικό Κέντρο
ΕΥΡΩΠΟΣ: Παλιό Δημοτικό Σχολείο
Όσα παιδιά από αυτά που έχουν επιλεγεί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα τμήματα, καθώς και όποιοι γονείς θέλουν πληροφορίες για τα τμήματα, μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Ωδείο στο τηλ. 23430 20353.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.