Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη νύχτα της ντροπής στην Ιερισσό"

Γύρισαν τούμπα τη δημοκρατία...
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθές στην Ιερισσό. Δεν είμαστε ειδικοί, ούτε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις, ούτε επομένως διεκδικούμε το αλάθητο ως προς την ερμηνεία, κάποιων σημείων της.
Πάντως μας προκαλούν περιέργεια τα εξης: α) η ανακοίνωση δεν αναφέρει ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν απο κατοίκους της Ιερισσού, αλλά όπως θα δείτε από "ομάδες ατόμων", κάτι που δικαιώνει τόσο εμάς, όσο και πάρα πολλούς κατοίκους της Ιερισσού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που από την πρώτη στιγμή λέμε και ισχυριζόμαστε, ότι αυτά τα θλιβερά επεισόδια τα προκάλεσε η γνωστή μειοψηφία των οικολογούντων του τόπου μας και τα υλοποίησε με ανατριχιαστική ακρίβεια η ξενόφερτη "λεγεώνα των μαύρων ακτιβιστών", που οι συντοπίτες μας επιδιώκουν να έχουν στο πλευρό τους, εξαιτίας της έλλειψης ερισμάτων και στήριξης στα Μαδεμοχώρια.
β) Η ανακοίνωση ξεδιαλύνει την όποια "ομίχλη" δημιουργήθηκε προς στιγμή για τη χρήση η μή απο την μεριά των ταραξιών πυρσών ή βομβών μολότωφ. Καθώς ενώ οι ίδιοι παραδέχτηκαν σε συνεντέυξεις τους ότι πετάχτηκαν καπνογόνα μέσα στο κτίριο του δημαρχείου (ακούστε εδώ στο 4:00), ενώ λίγο αργότερα ενορχηστρωμένα τα προπαγανδιστικά τους μέσα επιχείρησαν να ανασκευάσουν το γεγονός...(δείτε εδώ)
γ) Επίσης μας δημιουργείται μια τεράστια απορία. Γιατί ή αστυνομία δεν προχώρησε σε ούτε μια σύλληψη; Άνοιξε η γη και κατάπιε τους πρωταίτιους των επεισοδίων και της πολύωρης ομηρίας του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων;
Τέλος θα θέλαμε να θέσουμε τον εξής προβληματισμό. Ποιοί είναι τελικά τραμπούκοι;
Τραμπούκοι είναι οι μεταλλωρύχοι, που πήγαν κρατώντας στο χέρια τους τσιγάρο και κομπολόι, για να συμπαρασταθούν στους παράνομα εκδιωχθέντες συναδέλφους τους από το χώρο δουλειάς τους και να υπερασπιστούν το μεροκάματο τους;
Τραμπούκοι είναι αυτοί που υπέστησαν 4 τραυματισμούς από πέτρες και ξύλα;
Αν δεχτούμε ότι αυτοί είναι τραμπούκοι, τότε αυτοί που ανέβηκαν την περασμένη Κυριακή στο Χοντρό Δέντρο με σφεντόνες, μπουλόνια, καδρόνια και αντισφυξιογόνες μάσκες τι είναι; Αυτοί που χθές εμπλούτισαν το οπλοστάσιο τους με καπνογόνα,πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες, κροτίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις (3) αστυνομικοί, τι στην ευχή είναι;
Τόσο εμείς όσο και η κοινωνία μας ξέρουμε πολύ καλά τι είναι... Το λέμε για αυτούς που νομίζουν ότι αυτοί δημιουργούν αυτά τα απίστευτα και εξοργιστικά σκηνικά είναι κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής, τό λέμε για αυτά τα αριστερά κόμματα, πού έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να καταδικάσουν τους μεταλλωρύχους και ταυτόχρονα να αγιοποιήσουν αυτούς που οργάνωσαν και συμμετείχαν στα χθεσινά έκτροπα.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση

3 σχόλια:

  1. Τραμπούκοι είναι αυτοί που καταστρέφουν το περιβάλλον της πατρίδας τους, ξεκοιλιάζουν βουνά, εξαφανίζουν δάση, μολύνουν τα νερά,ξεπουλούν ό,τι πολύτιμο έχει μείνει σ' αυτόν τον τόπο για να πλουτίζουν οι ξένες εταιρείες και τα ντόπια τσιράκια τους. Αυτοί είναι οι τραμπούκοι. Μην ψάχνετε για άλλους. Οι άλλοι αντιστέκονται σ' αυτήν την καταστροφή, με νύχια και με δόντια, και με ξύλα και με πέτρες αν χρειαστεί. Είς οιωνός άριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέτοιες ανακοινώσεις βγάζανε και για το Γλέζο όταν κατέβαζε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τραμπούκοι είναι οι μεταλλωρύχοι, που πήγαν κρατώντας στο χέρια τους τσιγάρο και κομπολόι" και έβριζαν τους κατοίκους "κοπρόσκυλα" και άλλες ευγενικές λέξεις. Κατά τ' άλλα ο ένας τραυματίας σας έλεγε ότι να 'ναι. Ότι αν και δεν είναι "εργαζόμενος" πήγε να διαμαρτυρηθέι ειρηνικά και να κατάβει το βουνό κι ο άλλος ότι οι κάτοικοι ήταν προκλητικοί (φαίνεται σ' όλα τα video's ποιος βρίζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.