Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ"

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ανακοινώνει τα μέλη της Προσωρινής Νομαρχιακής Επιτροπής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ για τo Nομό Κιλκίς .
Η Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή θα συντονίσει τις δραστηριότητες των μελών και των οργανώσεων του κόμματος μέχρι την σύγκληση του πρώτου συνεδρίου της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» εντός του 2012.
Προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς
1 Αγαθόπουλος Κωνσταντίνος
Απόστρατος αξιωματικός αεροπορίας
2 Αθαναηλίδης Γιάννης
Επίκουρος Καθηγητής Δ.Π.Θ.
3 Αμοιρίδης Μιχάλης
Πρώην μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
4 Βαφειάδης Αναστάσιος
Καθηγητής ΜΕ
5 Νικολαϊδης Μωυσής
Πρόεδρος Ελληνοσουηδικής Οργάνωσης Στοκχόλμης
6 Ξανθόπουλος Κώστας
Καθηγητής ΜΕ
7 Σαββίδης Κώστας
Εγκληματολόγος
8 Σωτηριάδης Τάσος
Επιχειρηματίας
9 Φούρας Πέτρος
Χημικός μηχανικός
10 Χαραλαμπίδης Ηλίας
Πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

4 σχόλια:

  1. Οι δύο κύριοι που συντονίζουν τους προαναφερθέντες και ο ένας μάλιστα είναι και πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι δύο αυτοί κύριοι που είναι και συνονόματοι, γιατί δε δίνουν και τα δικά τους ονόματα στη δημοσιότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινωνική συμφωνία χωρίς τον Παραστατίδη!!! χαχαχαχα από σχεδιασμό είστε καθηγητές...καλό ταξίδι... μόνος ο Θόδωρος έτρεχε μόνος του και βγήκε τελευταίος. και αυτό για να το πετύχεις θέλει ικανότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένοντας το Θόδωρο και τον Νίκο. Ας βγει τώρα να κατέβει και υποψήφιος με τον Καστανίδη ο Παραστατίδης. Να κάνει μια ακόμη τεραστίων διαστάσεων ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Είχε πει οτι δεν θα κατέβει με άλλο κόμμα. Μετά πήγε και ψήφισε Βενιζέλο. Τώρα στελεχώνει με τα τσιράκια του το κόμμα Καστανίδη. Ρε άντε γεια επιτέλους εθνοπατέρα την κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.