Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: "Οι ιδέες μας είναι η δύναμη μας"

"Ως πρωτοπόρα και δραστήρια νεολαία, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς οργανώνει δράσεις υλοποιώντας τις ιδέες των μελών της. Πιστεύουμε λοιπόν πως ήρθε η στιγμή να υλοποιήσουμε την ιδέα που πιστεύουμε πιο πολύ και θέλουμε να τη δούμε να γίνεται πράξη. Θέλουμε να μιλήσουμε και να μας ακούσουν, να προτείνουμε και να αφουγκραστούμε ιδέες και προτάσεις και να έρθουμε πιο κοντά ώστε να γίνουμε η δύναμη που θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη γενιά μας και για την πόλη μας.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς λοιπόν, προσκαλεί όλους τους νέους τον νομού για να οργανώσουμε το 1ο Συνέδριο Νεολαίας Νομού Κιλκίς. Θέλουμε τη συμμετοχή των νέων που είναι οργανωμένοι σε συλλόγους και φορείς, συμβούλια σχολείων και οργανώσεις εθελοντισμού. Πολιτιστικοί σύλλογοι χωριών αλλά και χορευτικών ομάδων, 15μελή σχολείων, πολιτικές νεολαίες και οποιοσδήποτε φορέας έχει μέλη νέους και νέες, είναι μερικά παραδείγματα συμμετοχής στο συνέδριο. Ζητάμε τη συμμετοχή κάθε νέου που έχει ανησυχίες και μέσα από ιδέες και προτάσεις θέλει να τις εκφράσει.
Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ιδέα μας και θέλουμε ακόμη περισσότερο να τη δούμε να γίνεται πράξη. Μπορεί η κάθε οργάνωση ή ο κάθε σύλλογος, μεμονωμένα να μην έχει τόσο δυνατή φωνή στα δρώμενα του νομού μας και στις αποφάσεις των τοπικών φορέων αυτοδιοίκησης. Όλοι μαζί, όμως μέσα από ένα συνέδριο, μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρουμε συλλογικές αποφάσεις, διεκδικώντας τις έπειτα ευκολότερα.
Τη διοργάνωση θα αναλάβει επιτροπή με εκπροσώπηση όλων των συμμετεχόντων σε αυτή. Η κάθε οργάνωση θα κληθεί να καταθέσει προτάσεις και μέσα από συζήτηση και δημιουργία ομάδων εργασίας που θα αναλάβουν συγκεκριμένα κομμάτια θα στηθεί το οργανωτικό κομμάτι του συνεδρίου. Η διαδικασία προετοιμασίας του συνεδρίου θα κρατήσει 3 περίπου μήνες και στα μέσα Ιουλίου οραματιζόμαστε να αρχίσει τις εργασίες του το 1ο Συνέδριο Νεολαίας Νομού Κιλκίς. Αυτός είναι ο αρχικός σχεδιασμός που έχουμε κάνει. Όλα τα υπόλοιπα θέματα για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου θα αποφασιστούν από την οργανωτική επιτροπή.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς βάζει την ιδέα, βάλτε και εσείς τις προτάσεις και τις επιθυμίες σας για να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς αλλά και για το νομό μας. Ελάτε να δείξουμε σε όλους ότι εμείς διαφέρουμε και δε θα εφησυχάσουμε με νοοτροπίες που έχουν σκουριάσει. Ελάτε να αλλάξουμε νοοτροπία και να δημιουργήσουμε ένα ευοίωνο μέλλον για τη δικιά μας γενιά. Ελάτε να ενώσουμε τα όνειρα και τις ιδέες μας.-
Η πρώτη συνάντηση ορίζεται για το Σάββατο 7 Απριλίου σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : Θανάσης : 6957508046, Γιώργος : 6973613953
Ήρθε η ΩΡΑ να ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.-
Ήρθε η ΩΡΑ να ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ και να μας ΑΚΟΥΣΟΥΝ.-
Ήρθε η ΩΡΑ να αλλάξουμε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.-
Ήρθε η ΩΡΑ για το 1ο Συνέδριο Νεολαίας Νομού Κιλκίς.-"

2 σχόλια:

  1. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε αυτό πάει πολύ πια. Αυτοί που μας κλέβουν τα όνειρα που μας έχουν κανει γενια χωρίς δικαιώματα που μας κλέψαν την ζωή, τώρα να μου λένε για όνειρα. Είστε ξεφτίλες και ρεζίλιδες αντί να μην μας κοροιδεύεται μου κάνετε τώρα και συνέδρια για όνειρα. Οι ροζ κορδελίτσες μας λείπουν. Πόσο θέλεται να κοιμήσετε την νεολαία ρε απατεώνες. Σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.