Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στη φυλακή δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, ενώπιον του 7ου Τακτικού Ανακριτή, οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω να χρηματίζονται, από επιχειρηματία, ο οποίος ανέμενε την έγκριση επιδότησης για επένδυση.
Τόσο ο πρώτος υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη μόλις του παρέδωσε ο επιχειρηματίας προσημειωμένα 120.000 ευρώ, όσο και ο συνάδελφός του αρνήθηκαν τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας και της εκβίασης από κοινού και κατ' εξακολούθηση που τους αποδίδονται.
Ο πρώτος υποστηρίζει πως του έστησε πλεκτάνη ο καταγγέλλων επιχειρηματίας, ο δε δεύτερος πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και επίσης ότι υπηρεσιακώς δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον επίμαχο φάκελο επιδότησης.
Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους. Μάλιστα ο ανακριτής -σύμφωνα με πληροφορίες- ρώτησε επανειλημμένα τους κατηγορούμενους και κυρίως τον πρώτο, αν είναι σύνηθες να συναντιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι με πολίτες για υπηρεσιακά ζητήματα εκτός γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.