Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γιαούρτια, καφέδες και καρέκλες στον Γ. Νταλάρα σε συναυλία - ΒΙΝΤΕΟ


Ομάδα πολιτών αποδοκίμασε έντονα τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος τραγουδούσε στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Κακούρης στο Ίλιον στο πλαίσιο των συναυλιών αλληλεγγύης που δίνει κατά του μνημονίου.
Παρά τη βροχή με γιαούρτια, καρέκλες και καφέδες και τα γιουχαρίσματα, ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε ψύχραιμα και δεν διέκοψε στη συναυλία, συνεχίζοντας να τραγουδά.
Το μόνο του σχόλιο ήταν πως είναι καλοδεχούμενοι όσοι τους αρέσουν τα τραγούδια αλλά και όσοι δεν τους αρέσουν.

3 σχόλια:

  1. Θλιβερή σκηνή όπως και να το δούμε, αλλά όταν σπέρνεις καταιγίδες θερίζεις θύελλες. Όταν από την μια σαν δημόσιο πρόσωπο παίρνεις θέση υπέρ του μνημονίου,( με ότι αυτό συνεπάγεται), και από την άλλη η γυναίκα σου, (που τυγχάνει να είναι βουλευτής), σου παίρνει σαν δώρο πολυτελές αυτοκίνητο 98000 ευρώ, ε, μην περιμένεις να δεχτούν αυτοί που υποφέρουν συναυλίες "αλληλεγγύης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.