Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Φιλικοί αγώνες Ταε Κβον Ντο παίδων-κορασίδων στην Καβάλα

Φιλικοί αγώνες Ταε Κβον Ντο παίδων-κορασίδων διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καβάλας την Κυριακή 18/03/2012. Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο Α.Σ. Καβάλας υπό την αιγίδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. Η συμμετοχή συνολικά ανερχόταν στους 330 αθλητές-ριες σύμφωνα με τις δηλώσεις.  Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δυο επίπεδα με ηλικίες 1999-2000-01-02 με κλήρωση και θέσεις, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do και διαιτησία της Ομοσπονδίας με κανονισμούς της WTF.  Οι ηλικίες 2003-2004-2005 αγωνίστηκαν με συμβατικούς θώρακες από δυο φορές ο κάθε ένας.
Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η εμπειρία και προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων και για τους μικρότερους η γνωριμία, εξοικείωση, και προσαρμογή στον αγωνιστικό τομέα.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 26 αθλητές-ριες. Διακρίθηκαν οι:
-Τσόπουλος Δημήτριος, γεν. 1999 έως 57 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
-Βαφειάδης Αθανάσιος, γεν. 2000 έως 53 κιλά, Αργυρό μετάλλιο
-Κουτσού Δήμητρα, γεν. 1999 έως 47 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
-Σκαρλάτου Γεωργία, γεν. 2000 έως 55 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
-Μαργαρίτης Βασίλειος, γεν. 1999 έως 53 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
-Σταυράκης Γεώργιος, γεν. 2000, έως 65 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
-Τσαπαρίδης Κοσμάς, γεν. 2002, έως 57 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
-Γιαννή Στέλλα, γεν. 2002, έως 44 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο.
Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθειά τους οι:
Παντελίδου Φρόσω, Σκαρλάτου Μάλαμα, Καλφοπούλου Μαρία, Βαφειάδης Βασίλειος, Κεσίδης Ιωάννης, Κουτσός Αριστείδης, Αθανασιάδης Μελέτιος, Βαλσαμίδης Παύλος, Γιαννής Μιχαήλ, Παπαδόπουλος Ευάγγελος.
Αξιόλογη εμφάνιση είχαν επίσης όλοι οι μικροί αθλητές-ριες της διοργάνωσης, που παρά την ηλικία τους είχαν να μας δείξουν και να αποδείξουν όσο είναι δυνατόν.
Σημασία έχει η συμμετοχή, πέρα από τους στόχους με αθλητικό πνεύμα και σεβασμό στον συναθλητή-ρια.
Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και ένα μεγάλο φίλτρο ειδικά στις μικρές ηλικίες.
Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος, και εύχονται καλή συνέχεια σε όλη την αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.