Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες στην Κατερίνη, Σέρρες και Ημαθία

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Κατερίνη Πιερίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 25 ετών, διότι κατελήφθη να επαιτεί καθήμενος επί τροχήλατου αναπηρικού καροτσιού, το οποίο είχε αφαιρέσει από χώρο του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Συνελήφθησαν επίσης χθες το πρωί στις Σέρρες, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας 16 και 17 ετών, διότι την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από 17χρονο ημεδαπό.
 Συνελήφθη επίσης χθες το μεσημέρι, στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 29 ετών, αφού διέρρηξε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού αφαίρεσε δύο πορτοφόλια με χρηματικό ποσό, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και άλλους περίοικους, οι οποίοι τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. 



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.