Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη 34χρονος για εισαγωγή και μεταφορά βεγγαλικών στον Προμαχώνα Σερρών

Συνελήφθη χθες (23.03.2012) το απόγευμα, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Σερρών, ένας ημεδαπός 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και φωτοβολίδων. Αναλυτικότερα, στον Προμαχώνα Σερρών, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του 34χρονου, στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (1) μεταλλικός εκτοξευτής φωτοβολίδων,
· (1) προωθητήρας που εφαρμόζει στον μεταλλικό εκτοξευτή,
· (1) πλαστική συσκευασία με είκοσι (20) τεμάχια καψυλίων προώθησης φωτοβολίδων,
· (1) κυτίο που περιείχε δώδεκα (12) φωτοβολίδες,
· (3) φυσίγγια κρότου των 8 mm,
· (1) συσκευασία των (36) τεμαχίων κροτίδες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.