Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έκλεψαν 250 κατσίκια στην Φλαμουριά Πέλλας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας χθες (14.03.2012) σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εκβίασης, της ληστείας, της παράνομης κατακράτησης και της παράβασης του Νόμου περί όπλων. Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Βεύη Φλώρινας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης δύο ημεδαποί 53 και 55 ετών, ενώ αναζητούνται να συλληφθούν εντός ορίων του αυτοφώρου επιπλέον επτά (7) άτομα.
Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και για λογαριασμό του 53χρονου, το πρωί της ιδίας ημέρας μετέβησαν στο ποιμνιοστάσιο 36χρονου ημεδαπού σε αγροτική περιοχή στην Φλαμουριά Πέλλας, λόγω προηγούμενων οικονομικών διαφορών των συλληφθέντων και του 36χρονου. Δύο από τους δράστες, που δε συνελήφθησαν και αναζητούνται, απείλησαν τον 36χρονο και στη συνέχεια ένας εκ των δύο, αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση (300) εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.
Παράλληλα, οι λοιποί δράστες αφαίρεσαν (250) ερίφια, τα φόρτωσαν σε δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή στην Κέλλη Φλώρινας.
Στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου βρέθηκαν (219) από τα αφαιρεθέντα ερίφια και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.