Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο Μέτρο 2.1 «Υδατοκαλλιέργειες» Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013 .

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/σης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την 432/29-02-2012 (ΑΔΑ:Β440Φ-Μ2Χ) Απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΦΕΚ 604Β΄/05-03-2012) καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων στην Υδατοκαλλιέργεια που δύνανται να υπαχθούν για ενίσχυση-χρηματοδότηση στο Μέτρο 2.1 «Υδατοκαλλιέργειες» του άξονα Προτεραιότητας 2, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013 όπως υποβάλλουν Αίτηση Ενίσχυσης-Χρηματοδότησης και το σχετικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Αλιείας (ΕΥ ΕΦ ΑΛΙΕΙΑΣ) Μιχαλακοπούλου 103, 11572 ΑΘΗΝΑ, μέχρι 31-07-2012.
Στο πεδίο εφαρμογής και στο καθεστώς ενισχύσεων της παραπάνω απόφασης υπάγονται Πράξεις (επενδυτικά σχέδια), που αφορούν στις παρακάτω Δράσεις για παραγωγικές επενδύσεις στην υδατοκαλλιέργεια:
Δράση 1: Αύξηση της παραγωγικής ικανότητας λόγω κατασκευής νέων μονάδων
Δράση 2: Μεταβολή της παραγωγής λόγω επέκτασης ή εκσυγχρονισμού υφιστάμενων μονάδων.
Δράση 3: Αύξηση της ποσότητας γόνου που παράχθηκε σε Ιχθυογεννητικούς Σταθμούς.
Δικαιούχοι των οικονομικών Ενισχύσεων του Μέτρου 2.1- Υδατοκαλλιέργεια είναι:
Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, συλλογικοί φορείς ή φορείς Αυτοδιοίκησης και λοιπές Οργανώσεις, καθώς επίσης και Ανώτατα Εκπαιδευτικά ή Ερευνητικά Ιδρύματα, που έχουν την ευθύνη υλοποίησης και τελικά επιβαρύνονται με το κόστος της πραγματοποίησης της υποβαλλόμενης προς ενίσχυση Πράξης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στo Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς τηλ. 2341350153 και στην ιστοσελίδα www.et.diavgeia.gov.gr/f/ypean/ada/Β440Φ-Μ2Χ όπου είναι αναρτημένη η υπ’αριθ. 432/29-02-2012 Απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.