Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Υπό το φως των κεριών «Η συμμετοχή των Θρακιωτών στην Επανάσταση του 1821" στην ΤΕΧΝΗ

Η διακοπή του ρεύματος πάντως δεν πτόησε την ΤΕΧΝΗ να πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ σε συνεργασία με την Θρακική Εστία την εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Η συμμετοχή των Θρακιωτών στην Επανάσταση του 1821". Η εκδήλωση με ώρα έναρξης τις 8 ήταν έτοιμη να ξεκινήσει στις 8:15. Η ταυτόχρονη όμως διακοπή ρεύματος απλά καθυστέρησε λίγα λεπτά ακόμα την πραγματοποίησή της. Οι διοργανωτές οργανώθηκαν κατάλληλα και με την βοήθεια κεριών φωταγώγησαν την αίθουσα, δημιουργώντας έτσι μια διαφορετική από τα συνηθισμένα μυσταγωγική ατμόσφαιρα.
Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Μετά την εισήγηση επακολούθησε συζήτηση.
Την παρουσίαση έκανε το μέλος της ΤΕΧΝΗΣ Δημήτρης Νατσιός, ενώ μέλη της Θεατρικής Σκηνής του φορέα απέδωσαν σχετικά με το θέμα λογοτεχνικά κείμενα.
Βασικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων Ελευθέριος Χατζόπουλος.
Βέβαια η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο σκοτάδι, καθώς λίγη ώρα μετά από την έναρξή της το ρεύμα επανήλθε. Θα εισακούστηκαν μάλλον οι επίμονες προσευχές του Προέδρου της Θρακικής Εστίας Κώστα Παπαδάκη που σε όλο το προηγούμενο διάστημα δεν σταμάτησε να παίρνει τηλέφωνα και να πηγαίνει πέρα δώθε....

1 σχόλιο:

  1. ε άμα έπαιρνε ο Παπαδάκης τηλέφωνο τώρα ησύχασα. Άντε ρε Παπαδάκη τράβα στο χωριό σου κ παίξε κανένα μπουρλό στο καφενείο. Για τίποτα δεν είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.