Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία για το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς της 1η Μαρτίου 2012

Δείτε 

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ανώνυμε της 3 Μαρτίου 11:48, φαίνεται πως δε διαβάσατε ολόκληρη την ανακοίνωσή μας, όπου αναφέρουμε ότι σεβόμαστε κάθε διαφορετική άποψη ΜΕ επιχειρηματολογία ! Δεν κάνουμε επίθεση στον εν λόγω - απλά παραθέτουμε τα δεδομένα της διαρκώς εναλλασσόμενης συμπεριφοράς του, και αυτό το κάνουμε με σκοπό ο κόσμος του Κιλκίς που τον ακούει και συζητάει μαζί του να γνωρίζει ότι ο εν λόγω επιθυμεί και επιχειρεί τόσο τις καλές σχέσεις με τους ψηφοφόρους του λέγοντας ότι είναι ΚΑΤΑ όσο και τις καλές σχέσεις με την ηγεσία του υπουργείου διαλαλώντας σε αυτούς ότι είναι ΥΠΕΡ. Αυτό είναι απλούστατα ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και οφείλουμε να την επιδείξουμε. Το αυτό θα ίσχυε για όποιον άλλο δημόσιο άντρα του τόπου μας είχε την ίδια συμπεριφορά.
    Επανέρχομαι στην επιχειρηματολογία: Διαβάστε τα πρακτικά της Βουλής και αποφασίστε μόνος σας αν τα όσα ανταπάντησε το υπουργείο συνιστούν επιχειρήματα ή "άμπρα κατάμπρα" και εξαφανίζουν όλα τα πιθανά κακά του μεταλλείου που εμείς αναδεικνύουμε: ούτε κυάνιο-ούτε μόλυνση-ούτε όξινη απορροή-ούτε ανοικτή εξόρυξη-ούτε χρυσός-ούτε αναγκαστικές απαλλοτριώσεις. Στο τέλος θα μας πουν ότι ούτε υπάρχουμε -ποιο Κιλκίς και πιο δάσος! Αν εσείς λοιπόν ΑΦΟΥ διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια τα πρακτικά και άλλες ανακοινώσεις κρίνετε ότι υφίστανται επιχειρήματα με βάση τη λογική, τότε πολύ φοβάμαι ότι αδίκως σας απάντησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 03;12 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΗ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.