Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Ταε Κβον Ντο του Α.Σ. "H Τόλμη" Kιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Cup-Poom (βαθμός) Ταε Κβον Ντο του Α.Σ. "H Τόλμη" Kιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2012 στην Αίθουσα Μητρόπολης πρώην Νομαρχίας Κιλκίς.  Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δυο τμήματα. Στο πρώτο από 10ο έως 6ο Cup, και στο δεύτερο από 5ο έως μαύρη ζώνη συλλόγου. Η διαδικασία αυτή γίνεται δυο φορές το χρόνο, σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η κάθε κατηγορία, που διαχωρίζεται με το χρώμα ζώνης, έχοντας απαραίτητα τη δική της ύλη, όπως και τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης υπολογίζοντας πάντα και την ηλικία.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα πουμσέ ( τεχνικές με υποτιθέμενο αντίπαλο ), κινησιολογία, τεχνική αγώνα, ελαστικότητα, θραύσεις, θεωρία. Η ανάλυση στην κάθε κατηγορία από αθλητές-ριες και εξεταστές ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι με στόχο την εμπέδωση, ειδικά των μαύρων ζωνών συλλόγου διότι η επόμενη ενέργεια τους είναι οι εξετάσεις εφ όλης της ύλης για να την αποκτήσουν από την ΕΛ.Ο.Τ.
Η επιτροπή αποτελείτο από τους Ομοσπονδιακούς εξεταστές κ Πεχλιβάνη Ιωακείμ, Χαμαλίδη Γρηγόριο και Κωνσταντινίδη Σόλων, δηλώνοντας στο τέλος κάθε προγράμματος τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία και προσπάθεια των αθλητών-ριών να ξεπεράσουν το πολύ καλό.
Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύονται οι αθλητές-ριες τη στιγμή που διεκδικούν την αναβάθμισή τους. Η καλή ψυχολογία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ειδικά σε μικρές ηλικίες για θετικό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.
Επίσης είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η στήριξη των γονέων στην προσπάθεια των παιδιών να κατακτήσουν αυτό που δικαιούνται με το δικό τους τρόπο.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.