Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παπανδρέου πίσω από την παραίτηση Ξενογιαννακοπούλου

Έντονο προβληματισμό προκαλούν στο ΠΑΣΟΚ οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου όχι μόνο κρύβεται πίσω από την παραίτηση της Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αλλά προετοιμάζει το έδαφος και για άλλες παραιτήσεις υπουργών και ενδεχομένως τη δημιουργία κόμματος.
Όλες οι ενδείξεις που έχουν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυρία Ξενογιαννακοπούλου οδηγήθηκε στην παραίτηση από την κυβερνηση επικαλούμενη συνειδησιακούς λόγους αλλά στην πραγματικότητα υλοποιώντας σχέδιο της ομάδας ΓΑΠ. Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου η οποία οφείλει την ύπαρξη της στο δημόσιο βίο , στον κ. Παπανδρέου ο οποίος την επέβαλε Γραμματέα του κόμματος, βουλευτή και μετά υπουργό, είναι βέβαιο ότι κινήθηκε μετά από εντολή Παπανδρέου. Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι ο κ. Παπανδρέου θα επιστρατεύσει την Λουκα Κατσέλη στην εσωκομματική διαδικασία ενόψει της εκλογής νέας ηγεσίας και μαζί της θα στρατευθούν πρόσωπα όπως η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, ο κ. Μπεγλίτης και όσοι έχουν απομείνει στο περιβάλλον του. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά θεωρείται βέβαιο ότι δεν βρίσκεται πλέον ο Χρήστος Παπουτσής. Ο κ. Παπανδρέου κινεί τα νήματα αυτού του μηχανισμού για να δημιουργήσει κυβερνητική κρίση και ταυτόχρονα στοχεύει ακόμα και στην δημιουργία νέου κόμματος, μετά την εσωκομματική αναμέτρηση του Μαρτίου. Θεωρείται πιθανόν μάλιστα να ακολουθήσουν κι άλλες παρατήσεις υπουργών τις επόμενες ώρες.
www.iefimerida.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.