Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σύλληψη ατόμου για ληστεία, κλοπή, απείθεια στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (20.02.2012) το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ένας ημεδαπός 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, κλοπή, απείθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς, ο 31χρονος αφού παραβίασε την πόρτα διαμερίσματος αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα. Έγινε όμως αντιληπτός από την 58χρονη ιδιοκτήτρια και στην προσπάθειά του να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να διαφύγει, της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την βίαια σε τοίχο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και το όχημα εντοπίστηκε να κινείται έξω από την πόλη του Κιλκίς. Στον οδηγό έγινε αστυνομικό σήμα στάσης, χωρίς όμως αυτός να συμμορφωθεί και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον 31χρονο στον κόμβο Μαυρονερίου.
Σε έρευνα του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν
· (10) χρυσά δαχτυλίδια, (4) χρυσά βραχιόλια, (1) χρυσός σταυρός,
· Διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και
· (1) ναρκωτικό δισκίο για το οποίο στερούνταν ιατρικής συνταγής.
Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο του διαμερίσματος, εντοπίστηκαν:
Άλλα τέσσερα (4) χρυσά δαχτυλίδια, τέσσερα (4) χρυσά βραχιόλια και
(1) μπουκάλι με άρωμα, (1) ανοξείδωτο φλασκί, (1) κρητικό μαχαίρι και (1) μπρελόκ.
Όπως προέκυψε από την έρευνα μέρος των προαναφερομένων αντικειμένων προέρχεται από διάρρηξη διαμερίσματος στο Κιλκίς νωρίτερα της ίδιας ημέρας.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.