Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πιθανός ανασχηματισμός της κυβέρνησης εντός της ημέρας

Αφορμή η παραίτηση των υπουργών του ΛΑΟΣ στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο 
- Επιστολή παραίτησης του Αστ. Ροντούλη 
- Σε εξέλιξη συνάντηση κορυφαίων στελεχών του ΠαΣοΚ
Ραγδαίες εξελίξεις, με πιθανό ανασχηματισμό και ορκωμοσία νέας κυβέρνησης ακόμη και εντός της ημέρας, αναμένονται σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν στελέχη της κυβέρνησης.
Οπως αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές, ο κ. Λ. Παπαδήμος, έπειτα και από τις ανακοινώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Καρατζαφέρη αντιμετωπίζει πρωτίστως το δίλημμα της διαφύλαξης της αξιοπιστίας του προσώπου του και της κυβέρνησής του.
Οι επικοινωνίες του με κάποια πρόσωπα τις τελευταίες ώρες είναι συνεχείς και σύμφωνα με κάποιους συνομιλητές του, οι αποφάσεις του θα πρέπει να είναι άμεσες.
«Ολα θα πρέπει να γίνουν απόψε, αλλιώς θα οργιάσει το μικροκομματικό παιχνίδι και κάποιοι θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τον Πρωθυπουργό ως εντολοδόχο των ξένων», ανέφερε η ίδια πηγή.
Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των επομένων ωρών η αφορμή για ανασχηματισμό πιθανότατα θα δοθεί με την θεωρούμενη ως βεβαία αποχώρηση των υπουργών του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση.Τις παραιτήσεις τους θα τις υποβάλλουν κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Ηδη ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριος Ροντούλης απέστειλε την επιστολή παραίτησής του στον πρωθυπουργό.

Συνάντηση κομματικών στελεχών του ΠαΣοΚΣε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδ. Λοβέρδο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσή, την υπουργό Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κ. Σκανδαλίδη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιείται στα γραφεία της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.