Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων οφείλει να σας ενημερώσει για τα εξής:
Στις 30/01/2012 πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Ένωσης των Νοσοκομειακών Ιατρών του Ν.Κιλκίς, (Ε.Ν.Ι.Κ.) με θέμα την ανάδειξη των προβλημάτων του νοσοκομείου,την υποστελέχωση σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό, την γνωστοποίηση των κλαδικών τους αιτημάτων και για να καταγγείλουν την συνεχιζόμενη υποβάθμιση της δωρεάν δημόσιας υγείας.
Την γενική συνέλευση των νοσοκομειακών ιατρών παρακολούθησε το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό μετά απο ανοικτή πρόσκληση της ΕΝΙΚ για ενημέρωση.
Οι νοσοκομειακοί ιατροί αποφάσισαν στις 06/02/2012 ημέρα Δευτέρα να ξεκινήσουν επίσχεση εργασίας ζητώντας την υποστήριξη του σωματείου αλλά και των εργαζομένων του νοσοκομείου , στην δίκαιη διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς δηλώνει κατηγορηματικά οτι ΔΕΝ έλαβε καμία απόφαση για επίσχεση εργασίας στην συγκεκριμένη ημερομηνία (06/02/2012) και συμμετοχή στην κατάληψη και αυτοδιοίκηση του νοσοκομείου μας όπως εκ παραδρομής αναφέρεται στην κοινοποίηση του προεδρίου της ΕΝΙΚ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Το Σωματείο Εργαζόμενων του ΓΕΝ.Νοσοκομείου Κιλκίς καλεί όλους τους εργαζόμενους σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/02/2012 και ώρα 11.30 πμ στο χώρο του νοσοκομείου, Στην Γενική Συνέλευση θα τεθούν ολα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και με ομόφωνη απόφαση των εργαζομένων θα αποφασισθεί η κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας.
Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη.
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.