Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Πυροβόλησε αδέσποτο σκύλο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 62 ετών, διότι πυροβόλησε μια φόρα με δίκαννο κυνηγητικό όπλο ιδιοκτησίας του κατά αδέσποτου σκύλου και τον τραυμάτισε σοβαρά. Το προαναφερόμενο όπλο και δύο φυσίγγια εντός αυτού κατασχέθηκαν. Ο τραυματισθείς σκύλος μεταφέρθηκε σε ιδιώτη κτηνίατρο και στη συνέχεια στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την μέριμνα φιλοζωικής εταιρείας.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.
Συνελήφθησαν επίσης χθες το βράδυ, στον Προμαχώνα Σερρών, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 39 και 47 ετών, διότι εντοπίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Τελωνείου να μεταφέρουν με Ι. Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο επιμελώς κρυμμένους κάτω από τελάρα με φρούτα συνολικά (70) μεταχειρισμένους συσσωρευτές οχημάτων διαφόρων τύπων, στερούμενοι παραστατικών εγγράφων, χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια αρμοδίας αρχής και τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος προμηθεύτηκε τους συσσωρευτές από μάνδρα της Θεσσαλονίκης με σκοπό να τους μεταφέρει για λογαριασμό του 47χρονου στην Βουλγαρία, ο οποίος θα τους διέθετε προς πώληση.
Το προαναφερόμενο όχημα και οι συσσωρευτές κατασχέθηκαν.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου Σερρών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.