Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Π.Α.Σ.ΕΒΕ: Δεν πάει άλλο! Αντιδρούμε μαζικά και βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί! Όχι στον εκβιασμό της νέας ταμειακής σύμβασης, όχι στην εξαθλίωσή μας

Οι μάσκες έπεσαν για τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, οι οποίες είναι ΣΥΝΕΝΟΧΕΣ γιατί με τους στημένους κοινωνικούς διαλόγους διευκόλυναν κυβέρνηση – βιομηχάνους – εφοπλιστές – τραπεζίτες να περάσουν μέτρα που οδηγούν τους εργαζόμενους σε μακροχρόνια εξαθλίωση με μισθούς πείνας, τους συνταξιούχους και τους άνεργους στα συσσίτια, τα παιδία μας να λιποθυμούν νηστικά στα σχολεία, τους άστεγους να κοιμούνται σε στοές και στα πάρκα και τους αυτοαπασχολούμενους μικρομαγαζάτορες χρεωκοπημένους στην ανεργία.
Τα κροκοδείλια δάκρυα των στελεχών της συγκυβέρνησης και των καλοπληρωμένων παπαγάλων των ΜΜΕ με τα ψέματα των δήθεν εκβιασμών της Τρόικας και της ΕΕ δεν πείθουν κανέναν.
Τα μέτρα είναι επιταγή των μονοπωλιακών ομίλων, των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.
Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες. Σήμερα που όλοι βιώνουμε πιο βίαια τις συνέπειες της βαθιάς καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης στο εισόδημα και τα δικαιώματα μας, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της αντίστασης, του αγώνα με τους συμμάχους μας, το Π.Α.ΜΕ – τη Π.Α.Σ.ΕΒΕ – τη Π.Α.ΣΥ – το ΜΑΣ και την ΟΓΕ.
Η πολιτική που κλείνει τα μαγαζιά μας, μειώνει τους μισθούς, τις συντάξεις και μας οδηγεί στην εξαθλίωση πρέπει να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.
ΚΑΤΩ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΕΞΩ ΤΗ ΤΡΟΙΚΑ – ΔΝΤ - ΕΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ
Η Πανελλαδική Γραμματεία της Π.Α.Σ.ΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.