Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή δημοτικής τοπικής οργάνωσης Κρουσσών Νέας Δημοκρατίας προς Αντώνη Σαμαρά

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
η πρόθεση του ΥΠΕΚΑ για την δημιουργία ορυχείων χρυσού και χαλκού στα Κρούσσια του Δήμου Κιλκίς, μας οδηγεί στην ανάγκη να σας ενημερώσουμε μέσω αυτής της επιστολής για ορισμένα ζητήματα σχετικά με το θέμα:
Η περιοχή των Κρουσσίων αποτελεί ένα κομμάτι της ακριτικής ξεχασμένης Ελλάδας.
Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, αγρότες και κτηνοτρόφοι στην πλειοψηφία τους, περίμεναν να υλοποιηθούν έργα υποδομής και δεσμεύσεις όπως το φράγμα Μεταξοχωρίου, αναδασμοί, η λειτουργία του Βαλκανικού Βοτανικού κήπου, η ουσιαστική στήριξη της κτηνοτροφίας.
Έργα που εξαγγέλθηκαν απ’όλες τις παρελθούσες κυβερνήσεις και θα προσέδιδαν μακρόπνοη προοπτική ανάπτυξη στον τόπο.Αντί αυτών έρχεται σήμερα το ΥΠΕΚΑ με τη δημιουργία των ορυχείων και προσπαθεί να προκαλέσει την ερήμωση αυτού του τόπου.
Είναι γνωστές σε σας οι καταστρεπτικές συνέπειες που θα έχει ένα τέτοιο εγχείρημα, τόσο στο περιβάλλον όσο και στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.
Η ολική καταστροφή του φυσικού πλούτου και βέβαια των υδάτινων πόρων θα δημιουργήσει μια χαίνουσα πληγή στο Κιλκίς.
Η αντίθεση των κατοίκων του Κιλκίς είναι καθολική και συνεχώς αυξανόμενη.
Δεδομένης της πολιτικής σας διαδρομής και του αισθήματος ευθύνης το οποίο σας διακρίνει, ευελπιστούμε στις απαιτούμενες ενέργειές σας.

4 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρος να παρουν θεση και τα αλλα κομματα που δεν πηραν θεση μεχρι τωρα.Δηλαδη οι νομαρχιακες του ΠΑΣΟΚ ,Της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.Να μαθουμε και τις θεσεις τους για τα μεταλλεια!Δεν φτανει η επιστολη της τοπικης της ΝΔ των Κρουσιων! Γιατι τοση αφωνια; Εκτος αν θελουν να υποστουν μεγαλες απωλειες στις επερχομενες εκλογες αν ποτε βεβαια γινουν! Η μη θεση πρεπει να γνωριζουν για τον κοσμο σημαινει συναινεση στο ξεπουλημα! Περιμενουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΤΩΝ Ν.Ε.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ Τ.Ο ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.