Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Α’ Προκριματικοί αγώνες πάλης στον Ευρωπό – Παιονίας

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιηθήκαν οι Α’ Προκριματικοί αγώνες πάλης στον Ευρωπό – Παιονίας, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012. Περίπου 1000 επισκέπτες φιλοξενήθηκαν το διήμερο αυτό, στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού και παρακολούθησαν τους 108 αθλητές που αγωνίστηκαν το Σαββάτο 18/02 στο στυλ Ελληνορωμαϊκής πάλης και τους 120 αθλητές που αγωνίστηκαν την Κυριακή 19/02 στο στυλ Ελευθέρας πάλης.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Παιονίας κος Λαπόρδας Αθανάσιος, ο Αντιπεριφεριάρχης Κιλκίς κος Γκουντενούδης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δερβεντλής Αναστάσιος καθώς και ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης Αρζουμανίδης Ιωάννης.
Τον Δήμο Παιονίας εκπροσώπησαν οι σύλλογοι «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» Ευρωπού με 5 αθλητές και «Άγιος Νέστορας» Γουμένισσας με 2 αθλητές. Από τον «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» Ευρωπού έλαβε την 2η θέση στα 96κιλά Εφήβων ο Τοπαλίδης Παναγιώτης και ο Αφκοπασβίλι Μιχάλης την 3η θέση στα 66κιλά Εφήβων. Οι αθλητές Κικίρης Δημοσθένης, Κυριακίδης Παύλος και Καραγιοβάνης Ελευθέριος θα λάβουν μέρος στους επόμενους προκριματικούς αγώνες, προκειμένου διεκδικήσουν μια θέση στην τριάδα των μεταλλείων και την είσοδο τους στους τελικούς. Από τον «Άγιο Νέστορα» Γουμένισσας έλαβε την 2η θέση στα 66κιλά Εφήβων ο Τσαταντζίδης Παντελής και ο Παντικίδης Γεώργιος θα λάβει μέρος στους επόμενους προκριματικούς για να διεκδικήσει μια θέση στην τριάδα.
Στο κλειστό γυμναστήριο Ευρωπού, στήθηκαν τρεις (3) παλαίστρες με τον πλήρη εξοπλισμό τους και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια άρτια οργανωμένη διαδικασία. Κατά την διάρκεια των αγώνων, υπήρχε ασθενοφόρο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας στο σημείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα ότι προκύψει. Το ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, διατηρήθηκε και τις δυο μέρες και η επιτυχία της διοργάνωσης έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουμε στην πραγματοποίηση και των τελικών παίδων – εφήβων τον Απρίλιο και πάλι στον Ευρωπό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.