Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Εκδηλώσεις ΚΔΕΚ Δήμου Κιλκίς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, σε μια λιτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, οι εργαζόμενοι των δομών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ) του Δήμου Κιλκίς. Ειδικότερα, η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία σύσσωμου του επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού των Προγραμμάτων "Βοήθεια στο Σπίτι" όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, της Κοινωνικής Μέριμνας, του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού της ΚΔΕΚ, καθώς και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νίκος Αβραμίδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της διοίκησης από την ανάληψη των καθηκόντων της για τη σωστή λειτουργία όλων των προγραμμάτων, καθώς επίσης και στις σχεδιαζόμενες δράσεις της ΚΔΕΚ, όπως το κοινωνικό παντοπωλείο, που μεταξύ άλλων ως στόχο έχει να στηρίξει ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του νέου διευρυμένου Δήμου Κιλκίς.
Αντίστοιχα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 έλαβε χώρα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς. Μέσα στο ζεστό κλίμα που δημιουργήθηκε στο εντευκτήριο απέναντι από το Δημαρχείο στην πόλη του Κιλκίς, οι ηλικιωμένοι του Δήμου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για καλή χρονιά με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Κιλκίς και να συνομιλήσουν μαζί τους για τρόπους στήριξης των ατόμων της τρίτης ηλικίας
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (ΚΔΕΚ), στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται η λειτουργία του ΚΑΠΗ.
Στους ηλικιωμένους που κέρδισαν φλουριά δόθηκαν δώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.