Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Λειτουργία του εκκλησιαστικού κημειλιαρχείου Ι. Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου

Επίσκεψη στο εκκλησιαστικό κημειλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και  Κιλκισίου πραγματοποίησαν ο διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής. Τους επισκέπτες ξενάγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης και οι οποίοι θαύμασαν τις ανακαινισμένες μεταβυντινές φορητές εικόνες, τα εκκλησιαστικά σκεύη, όπως ευαγγέλια, αγιοπότηρα, στέφανα γάμου, κ.α. καθώς και αρχιερατικά άμφια των επισκόπων που διετέλεσαν μητροπολίτες Πολυανής & Κιλκισίου, Αποστόλου Παπακωνσταντίνου, Αμβροσίου Στάμενα, Χαρίτωνος Συμεωνίδη και Ιωακείμ Σμηρνιώτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν πρώτη επίσκεψη σχολείου στο κημειλιαρχείο της Ι. Μητροπόλεως, το οποίο εγκαινιάστηκε ανήμερα της εορτής των πολιούχων της πόλεως του Κιλκίς Πέντε και Δέκα Μαρτύρων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Εμμανουήλ.



1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.