Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Επαφές Προέδρου Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κιλκίς

Συναντήσεις με φορείς και εργαζομένους του Δήμου Κιλκίς για ζητήματα που άπτονται των αντικειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών- Βρεφονηπιακών Σταθμών, είχε με πρωτοβουλία της τις προηγούμενες ημέρες, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κ. Κατερίνα Γιαννακούλα-Ζιούτα.
Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου, στην οποία παρίστατο και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Σερασκέρης, με εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων και σωματείων που κάνουν χρήση των κλειστών γυμναστηρίων του Δήμου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των τελευταίων. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του ΓΑΣ Κιλκίς, του ΑΜΣ “Πόντιοι”, του ΑΙΑ, του ΑΤΛΑ, του Κιλκισιακού και του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς.

Αντίστοιχα, την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου έλαβε χώρα συνάντηση με όλο το προσωπικό, παιδαγωγικό και βοηθητικό, των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών. Στη σύσκεψη παρούσα ήταν και η κ. Ντίνα Μούρτζιου, συνταξιούχος νηπιαγωγός και σύμβουλος ειδικής αγωγής, η οποία έχει προσφερθεί να παρέχει αφιλοκερδώς τις επιστημονικές γνώσεις της σε θέματα πρώιμης παρέμβασης σε παιδιά και επιμόρφωσης του προσωπικού. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι, τιμώντας την ευγενική προσφορά της κ. Μούρτζιου, το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του την όρισε ειδική συνεργάτη του Νομικού Προσώπου.
Σημειώνεται επίσης ότι ήδη, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την κ. Μούρτζιου, προγραμματίζονται επιμορφωτικά σεμινάρια με τη συνεργασία καταρτισμένων επιστημόνων, τα οποία θα ξεκινήσουν εντός Φεβρουαρίου.
Βασική επιδίωξη της Προέδρου μέσα από τις συναντήσεις που διοργανώνει αλλά και τις συνεχείς επαφές που πραγματοποιεί, είναι η συνέχιση της αγαστής συνεργασίας με φορείς και υπαλληλικό προσωπικό, καθώς και η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών του Νομικού Προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.