Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ: "Είμαστε αντίθετοι με τη λειτουργία μεταλλείων στα Κρούσια"

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη σοβαρότητα του θέματος της εγκατάστασης των μεταλλείων στην περιοχή μας. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται για το ζήτημα αυτό, είτε τοπικά, είτε κεντρικά πρέπει να λαμβάνονται έχοντας ως γνώμονα την αρνητική γνώμη που έχει εκφράσει η πλειοψηφία των πολιτών του Νομού Κιλκίς. Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη στη περιοχή μας μπορεί να έρθει με άλλους τρόπους, χωρίς να επιβαρύνεται περιβαλλοντικά ο τόπος και χωρίς βλαβερές επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων. Για να γίνει αυτό πρέπει οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς να συνεργαστούν και να αποδώσουν ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα βασίζεται σε καινοτόμες μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον, αλλά και τον πολίτη όπως είναι ο αγροτουρισμός, η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η τουριστική αξιοποίηση περιοχών όπως η λίμνη Δοϊράνη και τα ποτάμια Αξιού και Γαλλικού, καθώς και η ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς.
Κανείς δεν είναι αντίθετος στην πρόοδο και κανένας δεν είναι αρνητικός σε βήματα που θα οδηγήσουν προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν μπορούμε όμως να συνηγορήσουμε σε έναν τρόπο ανάπτυξης για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις ζωές μας, προκαλώντας φθορά στο περιβάλλον και κινδύνους για την υγεία των πολιτών του Νομού.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς συντάσσεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας , δηλώνοντας την αντίθεση της στα σχεδία εγκατάστασης μεταλλείων στην περιοχή των Κρουσίων.
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

18 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΘΗΚΑΤΕ
    ΚΑΛΑ
    ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ. Tα ενοίκια των γραφείων τα εχετε πληρωσει?
    Η δώσατε τα λεφτα στα μελη να αγορασουν I-PAD?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Καναρόπουλος έγραψε το κείμενο?
    μέσω ΑΔΕΠΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. otan bgei to pasok oloi tha exoyn doulies tou dhmosiou to istoriko ghpedo tha gemisei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ 10%.
    ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λεωνίδα αγαπούλα ξέρουμε ότι σε πόνεσε πολύ που σε κάνανε αναπληρωματικό μέλος του νοσοκομίου.
    Αλλά μην μας τη βγαίνεις και λαικός τώρα.
    Ξεκαβάλα την μεταχειρισμένη μερσέντα σου βγάλε το άπλυτο κοστούμι σου και άσε τις παπαριές κατα μέρους.
    Ένα ΤΙΠΟΤΑ ήσουν και θα είσαι πάντοτε.
    Λοιπόν μην μας λες τώρα για τα μεταλλεία ΒΛΑΚΑ ανιστόριτε ανθρωπάκο γιατί σε λίγο που δεν θα είσαι πια γραμματέας δεν θα σου μιλάνε ούτε στο χωριό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ??? ΗΛΙΘΙΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ... ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΥΠΕ.... ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ....

      Διαγραφή
  7. Σιγά μην κλάψεις για το Λεωνίδα.
    Ακόμα και τώρα κουμάντο κάνει ο Τσολάκης και αυτός βγαίνει και λέει για τα μεταλλεία λες και ξέρει τι λέει. Άσχετος όπως πάντα σε κάθε θέμα μονο δελτία τύπου να βγάζει ξέρει.
    Τι να ζηλέψουμε από αυτόν τον κόθορνο. Το Πασοκ διέλυσε και αυτοί εκεί αντί να κάνουν καμια συνέλευση να δουν πως θα ετοιμαστούν για τις εκλογές βγάζει ανούσια δελτία τύπου.
    Ρε αντε γεια ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον σας Γα@@ει ο Λεωνίδας και πονάει......κομπλεξικοί βρομίλλοι.......τεμπέληδες ΠΟΝΑΕΙ....!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΥΠΑΡΚΤΕ ΤΥΠΕ...???? ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ..??? ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ ΤΩΝ ΚΗΠΟΥΡΩΝ.... ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ..ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΗΠΟΥΡΩΝ ....

      Διαγραφή
    3. xaxaxa Den ixera oti exei upostirixtes kai o Lewnidas!

      Διαγραφή
  8. Ηρθαν οι γλυφτες των κηπουρων ....Τεμπεληδες λιγο γλυψιμο ακομα και μπορει να παρουμε και καμια αδεια προπο....ουστ λαμογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΩ@@Σ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λεωνίδα ΒΛΑΚΑ παραιτήσου επιτέλους δεν έχει νόημα να είσαι εκεί που είσαι κλείσε και τα γραφεία να μην πληρώνει τζάμπα το κόμμα αχρηστους σαν εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.