Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Μιχάλης Αναστασιάδης: "Συστράτευση και αγώνας η απάντησή μας στον εμπαιγμό από πλευράς ΥΠΕΚΑ"

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή μου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής αισθάνομαι την ηθική και θεσμική υποχρέωση να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη αλλά και οργή για το τρόπο που λειτουργεί το επίσημο κράτος. Για άλλη μια φορά το ΥΠΕΚΑ, μετά τη προσχηματική δημόσια διαδικτυακή διαβούλευση, συνεχίζει να συμπεριφέρεται και να δρα ετσιθελικά αντιμετωπίζοντας τους κατοίκους του Κιλκίς και ιδιαίτερα των Κρουσσίων ως άλλους ιθαγενείς.


Έτσι ενώ ο Υφυπουργός κ. Μανιάτης παραδέχτηκε για άλλη μια φορά τη δημόσια δέσμευσή του για απόσυρση του γνωστού πλέον σε όλους Διαγωνισμού, εάν η τοπική κοινωνία εκφραστεί δια του Δημοτικού συμβουλίου αρνητικά, έρχεται τώρα να ζητήσει ''περισσότερο χρόνο'' ώστε να βελτιώσει κατά τα δικά του λεγόμενα τη ''λανθασμένη μας ενημέρωση''. Η απαξίωση του κ. Μανιάτη απέναντι στη βούληση των Κιλκισιωτών συνεχίστηκε με την απόφασή του να φέρει σύντομα το θέμα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Περιβάλλοντος και Υγείας.
Εξήγησα στον κ. Μανιάτη και στους συμμετέχοντες στην Επιτροπή ότι η ομόφωνα αρνητική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιου ''φοβικού συνδρόμου'', αλλά προϊόν εκτεταμένης και προσεκτικής έρευνας (παρακολούθηση ημερίδων,μελέτη συγγραμμάτων, επίσκεψη στα Μεταλλεία Στρατωνίου κ.ά.).
Ότι το ''ΟΧΙ'' των Κιλκισιωτών απορρέει από την αγάπη τους για το περιβάλλον, που θα καταστραφεί από ένα τέτοιο εγχείρημα και από την ανησυχία τους για το μέλλον των επόμενων γεννιών που θα τεθεί σε κίνδυνο από τη ληστρική εκμετάλευση του όποιου επενδυτή.
Γνωστοποιήθηκε στα μέλη της Επιτροπής ότι η εξορυκτική δραστηριότητα, εκτός από την αλλοίωση της αναπτυξιακής ταυτότητας του τόπου που βασίζεται κύρια στην γεωργία και κτηνοτροφία, θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη μόλυνση στον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής καθώς και στη κοίτη του ποταμού Γαλλικού.Σημειωτέον πως ο μεγάλος αυτός υδρευτικός παράγοντας υδρεύει 25 από τους 37 οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών, μέρος της πόλης του Κιλκίς, οικισμούς της Δ. Ε. Γαλλικού καθώς και τον Δήμο Δέλτα του Νομού Θεσσαλονίκης.
Η Κιλκισιώτικη αντιπροσωπεία έκανε σαφές στην Επιτροπή ότι η πρόθεση του ΥΠΕΚΑ για ''ανάπτυξη'' έρχεται σε αντίθεση με τη βούληση της τοπικής κοινωνίας. Πως η πραγματική ανάπτυξη του τόπου πρέπει να αναζητηθεί στη στήριξη της γεωργίας και κτηνοτροφίας και στην εκτέλεση βασικών έργων υποδομής όπως η κατασκευή της υδατοδεξαμενής του Μεταξοχωρίου, η επισκεψιμότητα του αρχαιολογικού χώρου του Παλατιανού και η επαναλειτουργία του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου.
Η εναντίωση στα σχέδια του Αθηνοκεντρικού κράτους είναι έντονη και μαζική όσο ποτέ άλλοτε και η απόσυρση του Διαγωνισμού απαίτηση των Δημοτών του Κιλκίς. Η αυθαιρεσία και πρόσφατα ο εμπαιγμός από πλευράς ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ θα έχουν την ανάλογη απάντηση από τους κατοίκους του προσφυγικού τόπου των Κρουσίων. Εμείς οι Κιλκισιώτες ξέρουμε να αποφασίζουμε για το μέλλον μας, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε με κάθε έννομο μέσο και θα κερδίσουμε το δικαίωμα να καθορίζουμε οι ίδιοι την πορεία του τόπου μας.
Μιχάλης Θεοδ. Αναστασιάδης
Αντιδήμαρχος Κιλκίς

25 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει που άργησες λίγο. ΧΑΛΑΛΙ! Τέτοιον ξεκάθαρο λόγο έχουμε ανάγκη από τους θεσμικούς μας εκπροσώπους... Κάποιοι ακόμα κρύβονται.Έτσι κύριε Ανθρακίδη, είστε κάπου αλλού; μακρυά; Γιατί πληρώνεστε; Γιατί εκλέγεστε; Ποιόν εκπροσωπείτε;ή καλύτερα ποιά συμφέροντα; Η σιωπή δεν είναι χρυσός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Μιχάλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη καθοριζουμε μονοι το μελλον του τοπου μας για αυτο βρισκομαστε εκει που βρισκομαστε κυριε αντιδημαρχε!!!! εναν δημαρχο υποδικο και σε αργια που οταν ελεγε οτι ειναι υπερ των μεταλλειων εσεις σφυριζατε αδιαφορα στον προσφυγικο λαο των κρουσσιων!!!
    οταν η παλστιγγα εγυρε κατα των μεταλλειων μεσω των ανθρωπων του μετωπου,τοτε ολοι γιναμε επαναστατες οχι χωρις αιτια,αλλα για ψηφοθηρικους λογους... τρομαρα μας και σε εμας τους δημοτες και σε εσας τους θεσμικους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αποδειχθεί ότι ο πρώην δήμαρχος είναι ένοχος ,τότε αυτά τα παλληκάρια είναι όλα συνένοχα.Γι'αυτό ας σταματήσουν να το παίζουν επαναστάτες εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον μόνο αγώνα που μπορεί να κάνει ο κύριος αντιδήμαρχος ,είναι ο αγώνας σε ένα γήπεδο 5Χ5,μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε παιδιά είναι να τρελλαινόμαστε ομαδικώς τώρα με αυτά που μας συμβαίνου. Είναι δυνατόν αν εκπροσωπείται θεσμικά ο δήμος Κιλκίς από αυτό το πολιτικό μιράκιο που λέγεται Μιχάλης Αναστασιάδης?
    Ποιος είναι ο κύριος με τα ωραία κοστούμια και την ψηλή μοντέλα που κουβαλάει μαζί του σε κάθε του έξοδο?
    Με ποιο δικαίωμα εκφράζει τη γνώμη των πολιτών των Κρουσσών ένας προπονητάκος 5χ5?
    Σας πληροφορώ κύριε Αναστασιάδη ότι ο κόσμος στα Κρούσσια δεν έχει να φάει.
    Μην μας το παίζεις εσύ ήρωας που παίρνεις πάνω από 2000 ευρώ από την αντιδημαρχία και άλλα πόσα ως έξοδα παράστασης ότι κοπτεσαι κιόλας.
    Εσύ υποστηριξες έναν δήμαρχο άρπαγα δεν μπορείς να λες τώρα ότι νοιάζεσαι για το κοινό καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΞ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε τι να σου πω συμφέροντα εκπροσωπώ. Σιγά την προσωπικότητα τον Αναστασιάδη που έχει και συμφέροντα να τον πολεμάνε.
      Όποιος ανυπαρκτος δεν τον γουστάρει ο κόσμος βγαίνει και λέει ότι τον πολεμάνε συμφέροντα και ο Μπαλάσκας το ίδιο κάνει. Ας μην ήταν λαμόγιο να τον γουστάραμε όλοι.
      Το ίδιο και ο Μιχάλης νομιζει κάποιος είναι και πρωτοστατεί για τα μεταλία.
      ρε ΟΥΣΤ άχρηστοι όλοι σας

      Διαγραφή
  7. Αυτός που εκφράζει τη γνώμη των πολιτών των Κρουσσών είναι αυτός που ψηφίσαν οι δημότες των Κρουσσών. Ο οποίος είναι επαγγελματίας και δεν παρασιτεί σε βάρος του δήμου του, όπως έχουμε συνηθίσει τους πολιτικούς.
    Αντί να ασχολείστε με τη δουλειά του, με το ότι φοράει κοστούμια και με ποιους κυκλοφορεί (αλήθεια, τι από όλα αυτά είναι κακό και σε τι τον εμποδίζει να δουλεύει για το δήμο;), κοιτάξτε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε μια σοβαρή ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ/ΠΡΟΤΑΣΗ στο Κράτος: Α) για το αν θέλουμε ή όχι να γίνουν τα μεταλλεία και Β) ποια θα είναι η αντιπρότασή μας για να διασφαλιστεί το περιβάλλον και να ωφεληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε, σε περίπτωση που τελικά το Κράτος παρακάμψει τη βούληση του δήμου και αθετήσει τις υποσχέσεις που έδωσε μέσω Μανιάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε τα μεταλλεία θα γίνουν θέλετε δεν θέλετε.
    Αμα ο κόσμος έλεγε να γίνουν, τότε ο κύριος Μιχάλης θα ήταν πρωτος στον αγώνα για να γινουν.
    Λες και δεν τον ξέρουμε.
    Ας αφήσει λοιπόν τα καραγκιοζιλίκια και τις μεταξωτές κορδέλες και ας πάψει να κάνει τον αγωνιστή του life style.
    Σιγά μην του δώσουμε και το δικαίωμα να μας εκπροσωπεί ο κύριος ΤΙΠΟΤΑ.
    Σιγά τον επαγγελματία!
    Ένα πυροτέχνημα είναι κι αυτός που μόλις καταρρεύσει ο Μπαλάσκας θα πάει άκλαφτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως λέει ο σοφός λαός (μη χαίρεστε δεν αναφέρομαι σε εσάς): Να 'ταν η ζήλεια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα..! Εσείς οι πανέξυπνοι που σχολιάζετε το Μιχάλη, μάθετε ότι είναι αυτός που πήρε τις περισσότερες ψήφους από όλους εμάς στα Κρούσσια. Αυτό κάτι λέει. Αν μη τι άλλο, έχει κάθε δικαίωμα και εντολή να μας εκπροσωπεί. Και, δόξα Τω Θεώ, το κάνει μια χαρά.

    Όσο για τα επαγγελματικά και προσωπικά του, είναι μεγάλη μικροπρέπεια να τον σχολιάζετε. Ζηλεύετε, επειδή είναι πετυχημένος. Σπάνιο για έναν αυτής της ηλικίας, αλλά πραγματικότητα. Συμβιβαστείτε και αφήστε τις αηδίες. Σας σιχάθηκε ο κόσμος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούτε πολιτικός είναι το παιδί ,ούτε καμμιά προσωπικότητα.Στά δημοτικά πράγματα σέρνεται πίσω από τον Μπαλάσκα τώρα ,όπως μέχρι το 2010 πίσω από τον Νεόφυτο.Πήρε φόρα από τη στιγμή που σιγουρεύτηκε ότι η κοινή γνώμη είναι κατά των μεταλλείων , και φυσικά ο Μπαλάσκας του έδωσε το πράσινο φως.Είναι μια μικρογραφία των πολιτικών μας σε όλη την Επικράτεια.Ακολουθεί τις εξελίξεις.Ασχοληθείτε με πιο σοβαρά πράγματα από τον υπάλληλο του Ντουντούκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. - Γιατί δεν εξετάζεις το γεγονός, ότι κατέβηκε στην Βουλή και τα έβαλε εναντίον του κατεστημένου του Αθηνοκεντρικού κράτους ?
    - Γιατί δεν εξετάζεις, ότι έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν "μασάει τα λόγια του" για την πόλη του και τους δοξασμένους Ποντίους ?
    - Γιατί αμφισβητείς το δικαίωμα του να εκφράζει τα Κρούσσια, όντας ο 1ος εκλεγμένος σε σταυρούς ?

    Αντί όλων αυτών - εσύ ΑΝΩΝΥΜΕ & ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕ Κιλκισιώτη - κάνεις τα παρακάτω:
    - Τον κρίνεις για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα (μέχρι και τα κουστούμια του, σε ενοχλούν...ήμαρτον !) Αλήθεια, εσύ τι έχεις κάνει ?? Μήπως δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα ??

    Αρκετά ασχολήθηκες μαζί του, αλλά βλέπεις η ζήλεια σου και τα κόμπλεξ σου, δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις....

    Ο χρόνος είναι αμείλικτος και θα κρίνει τον Αναστασιάδη, όπως και όλους τους άλλους εκεί μέσα...Όπως και ο ίδιος ο χρόνος απέδειξε την αξία του για όσο καιρό ήταν δίπλα στο Νεόφυτο και στους δημότες του στα Κρούσσια εκλέγοντας τον, ξανά 1ο...Τυχαίο ? δεν νομίζω...

    Το ερώτημα όμως είναι:
    Μήπως θες ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ τα μεταλλεία να έρθουν τελικά στην περιοχή και προσπαθείς να αποπροσανατολήσεις το κοινό, βάλλοντας κατά του συντάκτη της ανακοίνωσης (οπότε δεν σε καλύπτει το κείμενο της?)
    Ή μήπως δεν θες ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ να έρθουν τα μεταλλεία, αλλά σε πείραξε γιατί το κείμενο το σύνταξε ο Αναστασιάδης (οπότε τον ζηλεύεις?)

    Και εδώ επέτρεψε μου να σου πω την άποψη μου:
    Συμβαίνουν και τα 2 ταυτόχρονα - και τα μεταλλεία θες να έρθουν (πέστο μην ντρέπεσαι-ούτως ή άλλος κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία σου), αλλά και τον αντιδήμαρχο ζηλεύεις (άραγε το ξέρεις το παλληκάρι και είσαι σκυλο/φίλος του, ή είσαι απο τους χαμένους και σου έχει μείνει η πικρία ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,

      Ούτε απολογούμαι αλλά και ούτε τρελαίνομαι, για κανένα πολιτικό πρόσωπο. Απλά βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...

      Φταίμε εμείς οι ίδιοι και η παιδεία που έχουμε φίλε μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο καθένας πλέον μέσω του internet, λέει ελεύθερα την γνώμη του (και πολλές φορές ανώνυμα, όπως ο Ανώνυμος Κιλκισαίος) καταλογίζοντας σε οποιονδήποτε ότι του κατεβάζει το ξερό του το κεφάλι (χωρίς αποδείξεις)... Έχουμε γίνει όλοι ξερόλες και προπονητές (αυτό εδώ και χρόνια το παρατηρείς γύρω σου βλέποντας αγώνες ποδοσφαίρου) χωρίς να έχουμε την εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση... Δηλαδή, τζάμπα μάγκες απο τον καναπέ μας...

      Έτσι γίνεται και με την πολιτική....και επειδή κάποιοι τα έκαναν σκ@τ@ και μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν, ξαφνικά φταίνε όλοι...(μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, λέει ο λαός μας)

      Και σε ρωτώ μιας και ο Αναστασιάδης είναι νέος σε ηλικία (και γενικά ο κάθε νέος που ασχολείται με τα κοινά και προσπαθεί να προσφέρει):

      Μπορούμε να μπούμε στην θέση του ή θα τρέμαμε και μόνο με την σκέψη να εκτεθούμε δημοσίως ??

      Αλλά με αυτές τις κομπλεξικές και ζηλότυπες συμπεριφορές, τελικά καταλαβαίνεις τι καταφέρνουμε ?? Να διώξουμε και τους νέους απο τα την ενασχόληση με τα κοινά...τραγικό εώς τραγικότατο λάθος για το μέλλον και τις προοπτικές του λαού μας...Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται !!!!

      Διαγραφή
  14. Κε Σπύρο ,αυτό που ενοχλεί με τον κο Αναστασιάδη και τους υπόλοιπους ¨αντιστασιακούς¨ είναι για όσους χθες το μεσημέρι παρακολουθήσαμε τη συζήτηση της Επιτροπής στο κανάλι της Βουλής ,ότι ο λόγος που άρθρωσαν παρουσία του Υπουργού και των άλλων Υπηρεσιακών παραγόντων ήταν μια στείρα άρνηση βασισμένη σε επιχειρηματολογία του 1960 και όχι σε ενημερωμένο Αντιδήμαρχο που οργανώνει ταξιδάκι αστραπή στο Στρατώνι και την Αθήνα για να εξαπατήσει πολιτικά τους φουκαράδες κατοίκους των Κρουσσίων ,που εν έτει 2012 χαίρονται όταν τους σφίγγει το χέρι κάθε μωροφιλόδοξος νεαρός και μη πολιτικάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γνωρίζεις την επιχειρηματολογία του 21ου αιώνα και νιώθεις έτοιμος, κατέβα και εσύ να υπερσπιστείς τον τόπο σου και να εκτεθείς σε κάθε π@π@ρ@ του Αθηνοκεντρικού κράτους !!!

      Αλλά μάλλον και εσύ υπέρ του μεταλλείου είσαι...

      Μην ανησυχείς κε Ανώνυμε για τον τρόπο που άρθρωσαν παρουσία όλοι οι "αντιστασιακοί" και ο νεαρός Αναστασιάδης, μέσα στη βουλή - αντιθέτως να τους συγχαρείς για το ότι το έκαναν και έδωσαν την μάχη τους - άλλωστε η αλλαζονεία του Αθηνοκεντρικού κράτους, δεν νικιέται ούτε και με τον καλύτερο επιστήμονα και αναλυτή να είχαν μαζί τους, οι "αντιστασιακοί" και ο Αναστασιάδης....κατάλαβες "αντιστασιακέ του καναπέ" (μαζί σου και εγώ στον καναπέ λόγω ηλικίας, κε Ανώνυμε - σημείωσε το αυτό, γιατί απλά γαυγίζουμε όλοι μας μέσα απο την οθόνη του υπολογιστή μας)....

      Όταν έρθει όμως η ώρα (που θα έρθει πίστεψε με) που τα μηχανήματα για τα μεταλλεία θα έρχονται απο τον νότο, θα πρέπει να βγούμε όλοι έξω (μικροί και μεγάλοι) και να κλείσουμε με τα τρακτέρ τους δρόμους απο την γέφυρα του Γαλλικού και δώθε !!! Αν δεν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας....

      Απάντησε μου αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ, στο παρακάτω:

      Αυτό το "...για να εξαπατήσει πολιτικά τους φουκαράδες κατοίκους των Κρουσσίων" απο που προκύπτει ???

      Διαγραφή
    2. MEGALOS BLAKAS O ANASTASIADIS BAZEI TSIRAKIA TOU NA SXOLIAZOUN YPER TOY. APO EDW FAINETAI POSO LIGOS EINAI KAI POSO TIPOTENIOS POLITIKANTIS EINAI.
      ANTE TON GELOIO TON DINOUME KAI AXIA. SIGA NA MIN TON KANOUME KAI DIMARXO TON PSEUTOMAGKA TON APATEWNA

      Διαγραφή
    3. Πόσο εύκολο είναι να κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία σου και να βρίζεις, εε ?? Πανεύκολο !! Μπράβο σου, συγχαρητήρια !!

      Τελικά το πρόβλημα σου, δεν είναι αν θα γίνουν ή όχι τα μεταλλεία, αλλά ο Αντιδήμαρχος Αναστασιάδης !!

      Διαγραφή
  15. Ποιο αθηνοκεντρικό κράτος ρε μπούφο.
    Η ανεπάρκεια σας σας κάνει και ψάχνετε εικονικούς διώκτες.
    Σιγά να μην τα έβαλε με το "αθηνοκεντρικό" κράτος ο γίγαντας Αναστασιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς είσαι Αθηναίος και σε προσέβαλα, για να γράφεις έτσι νευριασμένος (και με αποκαλείς εμένα "μπούφο" και τον Αναστασιάδη "γίγαντα")...

      Συγνώμη κύριε(?) μου, μην περιμένεις να πέσω στο επίπεδο σου!

      Διαγραφή
  16. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ? ΓΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΩΡΕ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΩΡΕ ΠΑΙΖΕΤΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όποιος βγαίνει και καλύπτει αυτόν τον ανεπαρκή αντιδήμαρχο Αναστασιάδη είναι πολύ βλακας.
    Σε άλλον τόπο πιο εξελιγμένο και με ανώτερης ποιότητας ανθρωπους από το κιλκιστάν, τσουτσέκια σαν τον Ανστασιάδη δεν θα τους είχαν ούτε για οδοκαθαριστές όχι αντιδήμαρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Αναστασιάδης μέχρι τώρα έκανε ηλιοθεραπεία κι όταν του ήρθε το κύμα στα μούτρα ξύπνησε . Με τέτοια αντανακλαστικά μένεις πίσω φίλε ! Αργησες να καταλάβεις τι θέλει ο κόσμος , γι' αυτό σε προσπέρασε ! άντε τώρα να πείσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.