Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπωσιακές οι εξετάσεις ζωνών από τον Α.Σ. ΑΘΛΟ Κιλκίς

Στις 4/2/2012 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ετήσιες εξετάσεις ζωνών στα αθλήματα tae kwon do/ kick boxing για τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς. Η προσέλευση των φίλων και των συγγενών των μικρών αθλητών ήταν εντυπωσιακή αφού η αίθουσα συνεδριάσεων ήταν κατάμεστη από κόσμο. Με την έναρξη των εξετάσεων πήραν θέση πρώτα οι μικροί αθλητές και μετά οι μεγαλύτεροι μιας και τα τμήματα του αθλητικού συλλόγου άθλος είναι χωρισμένα ανά ηλικίες και όχι ανά ζώνη για καθαρά παιδαγωγικούς λόγους. Όλοι οι εξεταζόμενοι εξεταστήκαν σε σύνολο κινήσεων pousae, ακολούθως στις τεχνικές αυτοάμυνας αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι και τέλος στις θραύσεις όπου οι μικροί αθλητές ενθουσιαστήκαν από το αποτέλεσμα. Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε μικρή εορταστική τελετή όπου οι νεαροί αθλητές κεράστηκαν εδέσματα και βγήκαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε τόσο στους μικρούς όσο και στους μεγάλους αθλητές καλή επιτυχία στους αγώνες που έρχονται. Στο κλείσιμο των δηλώσεων του έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές που έδωσαν εξετάσεις στην ομοσπονδία για τους βαθμούς των DAN και δήλωσε ότι όλοι θα πρέπει να δίνουν εξετάσεις μπροστά στην επιτροπή της ομοσπονδίας για την απόκτηση των βαθμών του Dan από τους μαθητές έως και τους δάσκαλους κάθε συλλόγου δίνοντας αυτοί το σωστό παράδειγμα και όχι να απαξιώνουν τις εξετάσεις της ομοσπονδίας.
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.