Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς

Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού διοργανώνουν φέτος ο Δήμος Κιλκίς και ο ΟΠΟΝΓΑ στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεών τους. Οι διοργανωτές με κριτήρια τη φαντασία, το κέφι, την πρωτοτυπία και τη γενικότερη καρναβαλική παρουσία των συμμετεχόντων θα βραβεύσουν την καλύτερη ομάδα μασκαράδων, η οποία θα πρέπει να αριθμεί πάνω από τρία άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 500 ευρώ.
Η δημοτική αρχή Κιλκίς απευθύνει ανοικτή πρόταση σε όλους τους Κιλκισιώτες να συμμετάσχουν στην αποκριατική αυτή δράση, που ως στόχο έχει να σκορπίσει γέλιο και να αποτελέσει πηγή κεφιού και γλεντιού.
Οι όροι-προϋποθέσεις για την νόμιμη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι οι ακόλουθες:
-Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαγωνίζονται σε ομάδες, άνω των τριών (3) ατόμων.
-Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ομάδα έχουν όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας.
-Κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012: Δευτέρα-Παρασκευή 9π.μ.- 14:00 στον Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. (Τηλ. 23413 52160) και 15:00 έως 20:30 στη γραμματεία των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. στον Δημοτικό Κήπο (τηλ. 23410 23530).
-Κατά την εγγραφή της ομάδας θα δηλωθεί και ο αρχηγός της και τα στοιχεία επικοινωνίας του με τον οποίο θα γίνονται οι ενδεχόμενες συνεννοήσεις που θα απαιτηθούν.
-Κάθε ομάδα θα δηλώσει το θέμα αμφίεσης που θα την αντιπροσωπεύει, καθώς και τον αριθμό ατόμων που θα την απαρτίζουν.
-Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ειρήνης, μετά το κάψιμο του Καρνάβαλου, οπότε και θα ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας Ομάδας.
-Πριν από την ανακοίνωση φυσικά, κάθε Ομάδα θα κληθεί στη σκηνή, όπου και θα πρέπει να επιδείξει τις... καρναβαλικές της διαθέσεις στο κοινό και στην Επιτροπή.
-Η συγκέντρωση των Ομάδων θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 5:30μ.μ. στο Δημαρχείο Κιλκίς για την πρώτη γνωριμία και τις πρώτες φωτογραφίσεις.
-Οι ομάδες οφείλουν να συνοδεύσουν τον Καρνάβαλο σε όλη την αποκριάτικη πομπή του προς την... πυρά.
-Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή της Ομάδας, θα πρέπει κάθε μέλος της να είναι ντυμένο σύμφωνα με το θέμα της επιλογής της.
-Η επιλογή της νικήτριας ομάδας από την... αυστηρή Επιτροπή του Διαγωνισμού θα γίνει με βάση την πρωτοτυπία, το κέφι, την φαντασία και την γενικότερη καρναβαλική παρουσία των συμμετεχόντων.

1 σχόλιο:

  1. Κύριοι στον Δήμο του Κιλκίς αφήστε τα καναβάλια και δώστε τα χρήματα στον κόσμο που υποφέρει να πληρώσουν κανένα λογαριασμό. Να πληρώσουν κανένα λογαριασμό της Δ.Ε.Η. που θα κόψουν το ρεύμα. Βάλτε λίγο πετρέλαιο που οι άνθρωποι κάθονται στο κρύο με κάτι ψευτοσώματα και προσπαθούν να ζεσταθούν. Δεν είναι τώρα καιροί για καρναβάλια. ο Δήμος από ότι ξέρουμε χρωστάει ένα σωρό χρήματα. Σε περιόδους κρίσεων όλοι κοιτάμε να συμαζευτούμετα και να βοηθήσουμε τον διπλανό μας. τα Χριστούγεννα κάνατε μία καλή κίνηση με τα δέματα. Συνεχίστε έτσι και αφήστε τα καρναβάλια και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση που δεν στρέφεται προς τον συνάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.