Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφισμα στήριξης Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Κιλκίς προς μέλη των Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ Σερρών

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Νομού Κιλκίς, στηρίζει τους συναδέλφους μας, μέλη των Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ Σερρών, τον πρώην Πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Κώστα Μανιάτη, τον πρώην Γ. Γραμματέα κ. Θέμη Κοτσιφάκη, τους τότε Αντιπρόεδρο και Γ.Γραμματέα της ΕΛΜΕ Σερρών κ. Κων/νο ψαθά και κα. Σταυρούλα Σάββα, οι οποίοι διώκονται ποινικά μετά την αγωγή που κατέθεσε εναντίον τους ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης, διότι έπραξαν το <<αδίκημα>> της έκδοσης ανακοίνωσης- στήριξης υπέρ συναδέλφου Εκπαιδευτικού Β/θμιας Εκπ/σης ,η οποία κλήθηκε από το Διευθυντή του σχολείου της να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Βουλευτή, σχετικά με το περιεχόμενο της διδασκαλίας της στο θέμα του ρατσισμού.
Οι συνδικαλιστικοί φορείς σύμφωνα με το καταστατικό τους, έχουν υποχρέωση και καθήκον να στηρίζουν και να συμπαρίστανται τα μέλη τους κι αυτό ακριβώς έπραξαν οι συνάδερφοί μας.
Το Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, καταγγέλλει κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ ΚΙΛΚΙΣ

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΕΡΓΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.