Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

‘‘Αποκριάτικο ξεφάντωμα’’ Παιδικός Αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 το απόγευμα, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς, η ΤΕΧΝΗ διοργανώνει τον καθιερωμένο παιδικό αποκριάτικο χορό για τους μικρούς της φίλους, το ‘’Αποκριάτικο ξεφάντωμα’’. Ειδικά εκπαιδευμένοι εμψυχωτές θα συντονίσουν πρόγραμμα για όλα τα παιδιά, με παιχνίδια ομαδικά, πολύ χορό και πολλά απρόοπτα… Η αίθουσα της ΛΑΦ Κιλκίς κατάλληλα διακοσμημένη, θα συμβάλει ανάλογα στη δημιουργία ‘’αποκριάτικου ξεφαντώματος’’.
Είναι πεποίθηση και πίστη ότι οι παραδόσεις πρέπει να τηρούνται και οι μεγαλύτεροι οφείλουν να παραμερίσουν, έστω για λίγο, τα προβλήματα των καιρών και να δώσουν την ευκαιρία στους μικρότερους στην ηλικία να ζήσουν ένα ξένοιαστο απόγευμα.
Πιερότοι, κολομπίνες, πρίγκιπες και βασίλισσες, ζωάκια, Ζορό, Ρομπέν των Δασών, καλόγεροι και μοναχές, σούπερμαν και λουλούδια, όλοι ελάτε να ξεφαντώσετε στη ΛΑΦ Κιλκίς, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.