Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας

Στις 31-1-2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 6:00 το απόγευμα, η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας πραγματοποίησε συγκέντρωση στο κέντρο νεότητας της πόλης με θέμα «Λειτουργία και προοπτική του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Γουμένισσας». Πλήθος κατοίκων όλης της Παιονίας ήταν παρόντες. Τη συζήτηση διηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Αλίρης.
Εισηγήσεις έκαναν ο Αντιδήμαρχος Υγείας-Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Παιονίας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο δ/ντης της παθολογικής κλινικής και πρόεδρος του ιατρικού συμβουλίου κ. Αιμίλιος Σάτσογλου, ο δ/ντης χειρουργικής κλινικής και δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Καπουτζής, ο δ/ντης παιδιατρικής κλινικής και πρόεδρος επιστημονικού συμβουλίου κ. Μιχαήλ Αλεξανδρίδης, η ιατρός και δημοτική σύμβουλος κ. Ελισάβετ Δημητριάδου και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Ξενοφών Παπαλέξης.
Επίσης ανάμεσα στους παριστάμενους οι οποίοι τοποθετήθηκαν θετικά ήταν:

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο τ. υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης ,ο τ. βουλευτής
κ. Θεοόδωρος Πασσαλίδης, ο τ. Δήμαρχος Γουμένισσας κ. Δημήτριος Πέτσος, η δημοτική σύμβουλος κ. Αθανασία Λιάρτση, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Δραγανίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέφανος Τσιόνκης, ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού επιμελητηρίου κ. Τονικίδης, ο τ. δήμαρχος Αξιούπολης
κ. Ιωάννης Πολυχρονίδης και διοικητής των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας,
κ. Γρηγόρης Χατζησάββας ο οποίος απάντησε σε ερωτήματα που τέθηκαν από το κοινό, δεσμεύτηκε για την κάλυψη πρωινών ιατρείων με ειδικότητες ουρολόγου, οφθαλμίατρου και ΩΡΛ, και προανήγγειλε συνάντηση του ιδίου, του Δημάρχου και του υπουργού υγείας κ. Λοβέρδου για το θέμα του νοσοκομείου Γουμένισσας.
Στην εκδήλωση επίσης ήταν παρόντες ο τέως Δήμαρχος Γουμένισσας κ. Στυλιανός Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κ. Κων/νος Σιωνίδης, αγροτικών θεμάτων κ. Γεώργιος Γεωργίτσαρος , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαρία Παλάνη, κ. Αικατερίνη Κούπανη, κ. Χρήστος Τσιμερίκας, οι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας κ. Ιωάννης Λιάπης, κ. Άννα Ζώρα, κ. Μαρία Παυλίδου και κ. Σουλτάνα Τρέγκα. Παρόντες ήταν πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Παιονίας καθώς επίσης σύλλογοι και φορείς του Δήμου . Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διατρανώθηκε η πλήρης αντίθεση όλων στην υποβάθμιση και σε κάθε σκέψη κατάργησης του νοσοκομείου.
Οι ιατροί δεσμεύθηκαν αφιλοκερδώς να καλύπτουν ορισμένο αριθμό εφημεριών μηνιαίως ομοίως δε έπραξε και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας τόνισε πως εάν δεν επιλυθεί το θέμα άμεσα τότε οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν και ενδεχομένως να προβεί όλος ο λαός της Παιονίας σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού και καταλήψεις δημοσίων χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.