Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Στέλεχος Εξαγωγών για άμεση πρόσληψη ζητά η ANATOMIC HELP S.A (Νέα Σάντα ΚΙλκίς)

Η εταιρεία ANATOMIC HELP S.A. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996. Στους ιδιόκτητους εργοστασιακούς χώρους 7000m² στη Νέα Σάντα του Κιλκίς, παράγει ορθοπεδικά και αθλητιατρικά προίόντα υψηλών προδιαγραφών.
Η διαρκής ανοδική της πορεία την καθιστά σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Τα προϊόντα της ANATOMIC HELP υπερβαίνουν τους 250 κωδικούς και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές από επιλεγμένα υλικά και σχεδιασμένα από έγκριτη ομάδα ιατρών και φυσιοθεραπευτών.
Στα πλαίσια της ανάπτυξης της εταιρίας στο εξωτερικό, αναζητά Στέλεχος Εξαγωγών για άμεση πρόσληψη 
Απαραίτητα Προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων,
Προϋπηρεσία επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη,
Άριστη γνώση Αγγλικών & χειρισμού Η/Υ,
Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες - για τους άνδρες υποψηφίους
Παροχές: Άριστο εργασιακό περιβάλλον,
Συνεχής εκπαίδευση,
Δυνατότητα εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσόμενη εταιρία,
Ικανοποιητικές αποδοχές

1 σχόλιο:

  1. Όλα καλά με την δημοσίευση της αγγελίας, εκτός από το πιο βασικό: Μια ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορεί κάποιος που ενδιαφέρεται να στείλει το βιογραφικό του. (ούτε στην επίσημη ιστιοσελίδα της εταιρίας δεν αναφέρεται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.