Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή υλικού της Δ.Ε.Η.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση κλοπών σε βάρος δημόσιων οργανισμών συνελήφθησαν την Τετάρτη (15.02.2012) το βράδυ, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Χαλκιδικής, τρεις ημεδαποί 21, 26 και 32 ετών, για κλοπή υλικού της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.).
Ειδικότερα, σε αγροτική περιοχή της Νέας Τρίγλιας, σε αστυνομικό έλεγχο Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι βρέθηκαν:
· (3) ηλεκτρικές ασφάλειες μετασχηματιστών δικτύου Δ.Ε.Η.,
· (2) επαγγελματικοί ειδικοί κόφτες καλωδίων με μόνωση στη χειρολαβή,
· (1) εργαλειοθήκη (κασετίνα) με διάφορα εργαλεία συνεργείου, γάντια, (1) σκοινί, ένας (1) ιμάντας έλξης και τμήμα ιμάντα στο οπίσθιο κεντρικό σημείο έλξης του οχήματος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες ενέχονται στις εξής περιπτώσεις κλοπών:
· βραδινές ώρες της 15.02.2012 στην περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής αφαίρεσαν από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. το χάλκινο καλώδιο σύνδεσής του με την πομόνα άρδρευσης,
· πρωινές ώρες της 14-15.02.2012 σε αγροτική περιοχή των Βασιλικών Θεσσαλονίκης αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. και
· βραδινές ώρες της 13.02.2012, σε αγροτική περιοχή στη Νέα Σάντα Κιλκίς αφαίρεσαν έναν μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η..
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.