Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έσπασε το φράγμα της λίμνης του χωριού Μπίσερ, 30 χλμ από τα σύνορα με την Ελλάδα

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο χωριό Μπίσερ, 50 χλμ νοτιοανατολικά από το Χάσκοβο, όταν το πρωί της Δευτέρας έσπασε το φράγμα της τεχνητής λίμνης «Ιβάνοβο». Ένα κύμα νερού 3 μέτρων κατέκλυσε περίπου το 90% της έκτασης του χωριού με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος για τους κατοίκους, την περιουσία και τα κτίρια του χωριού. Σε ορισμένα τμήματα το βάθος του νερού φτάνει 2,5 μέτρα. Ομάδες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Πολεμικής Αεροπορίας με λέμβους και ελικόπτερα έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος. Τα νερά παρασύρουν κατοικίδια ζώα και περιουσία, αλλά δεν έχω ακούσει για θύματα, προς το παρόν, είπε η δήμαρχος του χωριού Μπίσερ, Ζλάτκα Βάλκοβα.

Πηγή: Βουλγαρική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.